Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Η Λόχαν κάνει σεξ και κόκα-«Είναι φανταστική», δηλώνει ο πορνοστάρ συμπρωταγωνιστής της

Το πρώτο τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο hardcore ερωτικό θρίλερ της Λίντσεϊ Λόχαν ονόματι Τhe Canyons έχει όλα όσα περιμέναμε. Σεξ, βία, ναρκωτικά, αλλά και ένα Εβραίο πορνοστάρ να δηλώνει πόσα πολλά του έμαθε.

«Το να δουλεύω μαζί της ήταν μια φανταστική εμπειρία. Αισθάνομαι ότι έχω μάθει τόσα πολλά από αυτή. Οι σκηνές που κάναμε μαζί ήταν και οι πιο δυνατές μου. Γιατί μόνο όταν δουλεύεις με μια πραγματικά ταλαντούχα ηθοποιό, μπορείς να ανακαλύψεις τον καλύτερό σου εαυτό». Αυτό δήλωσε ο Τζέιμς Ντιν, ο Εβραϊκής καταγωγής πορνοστάρ που συμπρωταγωνιστεί με την Λόχαν στο The Canyons.

Το γεγονός ότι ο Τζέιμς δεν έχει πρωταγωνιστεί με καμία άλλη ηθοποιό -πέρα από εκατοντάδες πορνοστάρ- και ότι οι «σκηνές» που μοιράστηκαν με την Λίντσεϊ περιείχαν και κανονικό σεξ, προφανώς καθιστά την γνώμη του για αυτή μη έγκυρη.

Το περίεργο είναι ότι ίδιο διθυραμβικός για εκείνη είναι και ο Πολ Σράντερ, ο θρυλικός σεναριογράφος του Ταξιτζή και του Οργισμένου Ειδώλου που διακρίνει σε εκείνη «Ψήγματα από παραστάσεις διάσημων ηθοποιών της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, όπως των Άν Μάργκρετ, Τζίνα Ρόουλαντς, Φέι Ντάναγουεϊ, Λιζ Τέιλορ, Μέριλιν Μονρόε και Ρίτα Χέιγουορθ».

Ίσως ο ρόλος της στο The Canyons να είναι απλά έντονα αυτοβιογραφικός, αφού περιγράφει το τι πραγματικά συμβαίνει στο υπογάστριο της Πόλης των Αγγέλων. Οπότε ουσιαστικά παίζει τον εαυτό της.


Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...