Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο Karl Lagerfeld χαρακτήρισε τη Adele χοντρή

Στο Chanel 4 ήταν καλεσμένος ο σχεδιαστής του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld, και μεταξύ άλλων, σχολίασε γνωστές επώνυμες κυρίες και μίλησε... για τη νευρική ανορεξία, ασθένεια που πλήττει όλο και πιο πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

O εκκεντρικός σχεδιαστής δεν θέλησε ούτε αυτή τη φορά να ξεφύγει από τα αιχμηρά σχόλια, που κάνει κατά καιρούς, προκαλώντας διαμάχες γύρω από το όνομα του. 
Έτσι, όταν ρωτήθηκε για τη Samantha Cameron ότι (σ.σ τη σύζυγο του προέδρου του συντηρητικού κόμματος στην Αγγλία, David Cameron) απάντησε ότι «δεν ξέρω καν ποια είναι, αλλά και πώς είναι, στη Γαλλία η κυρία Samantha Cameron είναι άγνωστη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Pippa Midlleton τονίζοντας ότι «πρέπει να δείχνει μόνο την πλάτη της». Μάλιστα, ολοκλήρωσε τα σχόλιά του με τις γνωστές τραγουδίστριες Adele και Lana del Rey χαρακτηρίζοντας τις «χοντρή» και «ένα κατασκεύασμα από εμφυτεύματα» αντίστοιχα.

Στο τέλος, ο Γερμανός σχεδιαστής γρήγορα ξεκαθάρισε ότι μεταξύ μόδας και anorexia δεν υπάρχει τίποτα κοινό και θεωρεί γελοίο το γεγονός να συνδέονται μεταξύ τους, αφού κανένας σχεδιαστής δεν δουλεύει με ανορεκτικά μοντέλα. «Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτό έχουν προβλήματα με την οικογένειά τους, και η μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτό», ξεκαθάρισε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...