Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η καυτή φωτογράφηση της Συνατσάκη για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]

Την πρώτη της σέξι φωτογράφηση έκανε η παρουσιάστρια του Master Chef, Μαίρη Συνατσάκη, στο περιοδικό Status. Εκεί που μίλησε για το πως μπήκε στην τηλεόραση και τι συμβαίνει με το Master Chef.

«Όταν έκανα την πρώτη μου οντισιόν στο Mad περνούσα τη rave περίοδό μου, είχα ξανθές τούφες στα μαλλιά. Είχα πάει άβαφτη, με τζιν κι ένα γαριασμένο T-shirt. Όταν με πήραν αισθανόμουν αυτό το περίεργο...ω, ρε φίλε, δουλεύω στην τηλεόραση χωρίς να έχω μπάρμπα στην Κορώνη...»

Αυτό δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη στο περιοδικό Status, το οποίο και επέλεξε για να ξεδιπλώσει την -αθέατη μέχρι τώρα- σέξι πλευρά της.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η ανερχόμενη παρουσιάστρια μίλησε και για το Master Chef «Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα του Master Chef. Μόνο ο τελικός μένει. Πιστεύω ότι το Mega έκανε καλά που δεν το πρόβαλε μέσα στον χειμώνα. Συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα στη χώρα, που ίσως να ήταν προκλητικό να προβαλλόταν ένα σόου μαγειρικής. Άσε που ο κόσμος δεν ξέρω αν θα είχε τη διάθεση να το παρακολουθήσει εκείνη την περίοδο....»

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...