Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Χριστίνα Θεοδωροπούλου: «Ο κόσμος φοβάται»

Η ηθοποιός Χριστίνα Θεοδωροπούλου σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει η ελληνική κοινωνία, αλλά και στις επιπτώσεις πού έχει επιφέρει η κρίση στον χώρο του θεάματος.

"Πρέπει να αντιδράσουμε ο κόσμος δεν αντιδράει είναι φοβισμένος σαν να έχει φάει μια σφαλιάρα και να μην ξέρει από του ήρθε, ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα αντιδράσει.

Πρέπει και κάποιοι άνθρωποι να πληρώσουν δεν νομίζεται, δηλαδή πως πληρώνει η γριούλα που έπαιρνε 500 ευρώ και τώρα τις κόψανε και παίρνει 400. κανένας άλλος δεν θα πληρώσει μια δικαιοσύνη πως μου λένε να κάνω υπομονή όταν εδώ έχει γίνει της τρελής»

Απαντώντας για τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση στον χώρο του θεάματος είπε:

«Υπάρχει πρόβλημα τεράστιο στον χώρο του θεάματος.Το θέατρο όταν είναι καλό που θα σου απαλύνει την ψυχή. Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι η πτώση στον χώρο του θεάτρου θα είναι περιορισμένη και ο κόσμος θα στραφεί στο θέατρο από την ανάγκη να ακούσει κάτι δυνατό που θα του δώσει δύναμη θα τον κρατήσει».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική Τηλεόραση « Στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα πριν από λίγα χρόνια στα Ελληνικά κανάλια γινόντουσαν 45 νέες σειρές και αυτή την στιγμή γίνονται 3, αυτό δεν είναι μείωση απλά είναι καταβαράθρωση των πάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...