Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Αρναούτογλου: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το φετινό ξεκίνημα του «Όμορφου Κόσμου 2», ενώ δεν δίστασε να συζητήσει την επιστροφή στο πρωινό, την ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα και τις σκέψεις του για ένα διαφορετικό late night talk show.

«Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει επαναλαμβάνεστε, όταν έχεις να κάνεις με ένα concept που περιλαμβάνει ταξίδια, δρόμο και επικοινωνία. Οι ταξιδιωτικές εκπομπές ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ίδιες, με κάποιες εκπλήξεις ενδιάμεσα», δήλωσε ο παρουσιαστής στο 7Μέρες TV.

Ποιο είναι, όμως, το επόμενο τηλεοπτικό βήμα που ετοιμάζει; «Υπάρχει από το 2000 ένα concept που τότε έκανα πιλότο στον ΑΝΤ1, ένα late night show που όλα αυτά τα χρόνια το επεξεργάζομαι και το εμπλουτίζω στο μυαλό μου, μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να το παρουσιάσω με τον δικό μου τρόπο, λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Γρηγόρης.

Όσο για τη φημολογούμενη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα; «Στο δοκιμαστικό που κάναμε με τον Γιώργο για το MEGA το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό. Άρα, θα μπορούσε να υπάρξει μια συνεργασία, αυτό έδειξαν τα πράγματα», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με τα κοινά στο μέλλον: «Έχω δεχθεί προτάσεις δύο φορές και ναι θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά, όταν πραγματικά θα έχω τη δυνατότητα να δίνω εκεί τον χρόνο μου. Θα γούσταρα πραγματικά να μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική, που να μην φοβούνται να τσαλακωθούν, να μην έχουν σχέση με τα πολιτικά τζάκια και να θέλουν να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...