Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ν. Κοτόβος - Α. Βιγκόπουλος: Mυστικός γάμος στο Κολωνάκι! - ΦΩΤΟ


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο στο Κολωνάκι, η Νικόλ Κοτόβος και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός μόνο με δέκα άτομα από τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life.

Λίγο μετά τις 7.30μ.μ., τέσσερις άνδρες από την ασφάλεια του γνωστού επιχειρηματία, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, έκαναν έρευνα στον χώρο για να διαπιστώσουν αν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή κάποιος φωτογράφος. Αφού επιβεβαίωσαν πως τίποτα δεν θα χάλαγε το μυστικό τους ζευγαριού...

Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος έφτασε στην μικρό εκκλησάκι φορώντας ένα απλό μαύρο κουστούμι με γραβάτα! Μίση ώρα αργότερα την εμφάνιση της έκανε η Νικόλ Κότοβος, λάμποντας μέσα στο στο εκπληκτικό μακρύ λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με μικρά διακριτικά φτερά και άφηνε την πλάτη της ακάλυπτη! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real life, η επιχειρηματίας ταξίδεψε μέχρι την Νέα Υόρκη για να αποκτήσει το νυφικό των ονείρων της!

Μέτα το τέλος του μυστηρίου,ακολούθησε και ένα εξίσου διακριτικό γαμήλιο γλέντι.Tο νιόπαντρο ζευγάρι δείπνησε με τους ελάχιστους  καλεσμένους  σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και στη συνέχεια το έκαψε στο κέντρο που εμφανίζονται Ρέμος - Ρόκκος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...