Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Εχει εμμονή με το βιασμό», δήλωσε δημοσιογράφος για την -3 φορές θύμα βιασμού- Ασλεϊ Τζαντ

Το πιο ατυχές σχόλιο που έχει ακουστεί ποτέ στον αέρα είχε την τιμή να κάνει ο σχολιαστής του συντηρητικού δικτύου Fox με παραλήπτη τη βραβευμένη με Οσκαρ Ασλεϊ Τζαντ, η οποία δήλωσε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφια για μια θέση στη Γερουσία.

«Η Ασλεϊ μόλις τουίταρε ότι το να αγοράζεις προϊόντα της Apple είναι παρόμοιο με τον βιασμό. Τώρα καταλαβαίνει πώς αισθάνθηκε ο εγκέφαλός μου αφού την είδε να παίζει στο Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτή η εμμονή που έχει η Τζαντ με τον βιασμό; Καταντάει εκνευριστικό». Αυτό βγήκε και δήλωσε ο σχολιαστής κατά τη διάρκεια του Conservative Political Action Conference.

Αναφερόμενος σε ένα άρθρο που είχε γράψει η Τζαντ εξηγώντας ότι με το να αγοράζεις προϊόντα Apple υποστηρίζεις τον μαζικό βιασμό. Εναν δηλαδή από τους τρόπους που χρησιμοποιούν στην Δημοκρατία του Κονγκό προκειμένου να αναγκάσουν τους εργάτες να παράγουν τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή των συσκευών.

Όλα δείχνουν πως αυτή ενδέχεται να είναι η αρχή μιας οργανωμένης επίθεσης εναντίον της, ακριβώς επειδή η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός σκοπεύει να κατέβει ως υποψήφια γερουσιαστής στο Κεντάκι. Και μάλιστα απέναντι στον γενικό γραμματέα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Μιτς Μακόνελ.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων και έγινε πρώτη είδηση στο Ηuffington Post. Ακριβώς επειδή η Τζαντ, όπως έχει η ίδια δηλώσει, έχει υπάρξει θύμα βιασμού τρεις φορές. Περιγράφοντας μάλιστα αναλυτικά την πρώτη της, όταν ήταν ακόμη παιδάκι, στην αυτοβιογραφία της με τίτλο All That is Bitter and Sweet.

«Ενας σεβάσμιος γέροντας με στρίμωξε σε μια γωνία της πιτσαρίας και μου έδωσε 25 σεντς για να παίξω στο φλιπεράκι. Αρκεί να δεχτώ να καθίσω στα γόνατά του. Στη συνέχεια με αγκάλιασε, άρχισε να με χουφτώνει και μου έχωσε τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου».

Πηγή:  | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...