Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η Σοφία Βεργκάρα μιλάει αναλυτικά για το «βαρύτιμο» στήθος της

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας του μεγέθους του στήθους της μίλησε η Σοφία Βεργκάρα στην αμερικάνικη έκδοση της Vogue.

«Ένα κανονικό κορίτσι βάζει απλά ένα φόρεμα και φεύγει. Τα δικά μου φορέματα, όμως, είναι σαν θησαυροφυλάκια. Πρέπει να είναι φτιαγμένα έτσι ώστε τίποτα να μην μπορεί να βγει έξω. Κάτι λογικό, αν σκεφτείς ότι είμαι 40 χρονών, είχα ένα παιδί και το μέγεθος σουτιέν μου είναι 32F». Αυτό δήλωσε η 40χρονη ηθοποιός στα πλαίσια του ειδικού τεύχος της Vogue που είναι αφιερωμένο στο σώμα.

Προσθέτοντας πως «Επίσης το στήθος μου είναι αληθινό. Όταν είναι ψεύτικα, με το που βγάζεις το σουτιέν είναι εκεί. Τέλεια, ψηλά, ακίνητα. Τα δικά μου χρειάζονται μια βοήθεια στο να ανυψωθούν. Οπότε και τα φορέματα είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να υποβοηθούν την όλη κατάσταση προς τα πάνω».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κολομβιανή έχει μιλήσει για το στήθος της, με τους φαν της να θυμούνται παρόμοιες δηλώσεις στο περιοδικό Shape «Όταν έγινα 13 ετών, απέκτησα αυτά τα θηριώδη στήθη. Ήθελα να πάω σε πλαστικό για να μου τα μικρύνει. Όταν το είπα στην μητέρα μου, μου είπε 'Σοφία, βγάλε το σκασμό. Όταν γίνεις 18 ετών, θα αισθάνεσαι διαφορετικά'. Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τι μπορεί να μου χρειαστούν τόσο μεγάλα στήθη. Με έκαναν να μοιάζω με στρίπερ, ότι και αν φορούσα. Αλλά πλέον είμαι ευγνώμων που τα έχω. Με έχουν βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου. Και με έχουν κάνει να αισθάνομαι πάντα σέξι».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...