Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Αραβανή: «Χρωστάω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στη Ναταλία»

Για την αποχώρηση της από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και την αντικατάστασή της από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή.

«Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έφυγα. Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό, τι είχα κάνει λάθος. Ένιωσα αδικημένη γιατί είχα περάσει δοκιμαστικό, με είχαν πάρει, ήταν μια ωραία παρέα όλα τα παιδιά, είχα δέσει μαζί τους και ξαφνικά όλα τελείωσαν. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω!», δήλωσε η παρουσιάστρια στο Glam TV, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησής της.

Στην ερώτηση για το ποιος ευθύνεται για την αποχώρησή της, απάντησε: «Ήταν μια απόφαση του σταθμού που έπρεπε να γίνει σεβαστή. Νομίζω πως δεν φέρω καμιά ευθύνη. Στην αρχή, όταν μου είπαν ότι πρέπει να φύγω, φοβήθηκα ότι κάτι είχα κάνει λάθος εγώ. Ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ρώτησα λοιπόν τι είχα κάνει λάθος. Η απάντηση του σταθμού τουλάχιστον με καθησύχασε, καθώς ήταν μια απόφαση να μην είναι τόσα άτομα στον καναπέ της εκπομπής».

Τέλος, για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Είναι εξαιρετική. Της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί με βοήθησε και με στήριξε πολύ στη δύσκολη στιγμή που πέρασα όταν έφυγα από την εκπομπή. Ξέρω ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να με βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...