Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

«Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη», δηλώνει η Μπιγονσέ στα πλαίσια καυτής φωτογράφησης [εικόνες]

Για την δυσκολία που αντιμετώπισε στο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της μίλησε η Μπιγονσέ στο περιοδικό Shape.

«Πήρα συνολικά 25 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και μετανιώνω που πίεσα τον εαυτό μου να τα χάσει τόσο γρήγορα, επειδή είχα κανονίσει να εμφανιστώ σε σόου σε τρεις μήνες από την γέννα. Αυτό είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ ξανά». Αυτό δήλωσε η 31χρονη σουπερστάρ στο περιοδικό Shape.

Προσθέτοντας πως «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που από την φύση τους είναι αδύνατοι. Εγώ ανήκω σε αυτούς που πρέπει να ιδρώσουν σκληρά για να διατηρήσουν το σώμα τους σε φόρμα».


Στην συνέχεια η Μπιγονσέ αποκάλυψε πως ακριβώς έχασε τα κιλά. Ακριβώς αυτό δηλαδή που ήθελαν να ακούσουν οι αναγνώστριες του περιοδικού «Έχασα το 80% του βάρους απλά με το να μειώσω τις ποσότητες φαγητού που έτρωγα. Συμπεριλαμβανομένου των μακαρονιών, που είναι τα αγαπημένα μου. Επίσης απέφευγα το κόκκινο κρέας, έτρωγα πολλά ψάρια και αντικατέστησα το ρύζι και τα μακαρόνια με κινόα. Ξεκινούσα την μέρα μου με ομελέτα από ασπράδια, smoothie λαχανικών και corn falkes. Και το μεσημέρι και το βράδυ έτρωγα ψάρια και λαχανικά. Έπινα νερό όλη την ημέρα. Και κάθε Κυριακή επέτρεπα στον εαυτό μου ένα γεύμα όπου μπορούσα να φάω ότι θέλω. Συνήθως πίτσα».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...