Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μανιάτης, Σηφάκης, Μάκος, Πρίντεζης, Μπουρούσης είπαν και ένα .. τραγούδι!

Είναι το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο των επωνύμων και η παρουσία τους κάθε εβδομάδα σε αυτό το αποδεικνύει!

Μια καινούρια παράδοση έχει ξεκινήσει στο ROMEO + ο Χρήστος Χολίδης με τους φίλους του αθλητές που συχνάζουν στο αγαπημένο στέκι.

Διάσημοι αθλητές που τους συνδέει δυνατή φιλία με τον τραγουδιστή, όχι ,μόνο έρχονται συχνά στο ROMEO + για να τον απολαύσουν αλλά…λένε και ένα τραγούδι!!!

Έτσι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιάννης Μανιάτης, Μιχάλης Σηφάκης και ο Γρηγόρης Μάκος αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδος στο Euro2012, βρέθηκαν στο ROMEO + . 

Εκεί ο Μιχάλης Μανιάτης τραγούδησε το «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί» και όλα αυτά στο bachelor party της μέλλουσας συζύγου του!

Αλλά και ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης δεν αρνήθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να δοκιμάσει τις ικανότητες του και στο τραγούδι. Εκεί ήταν και ο συνάδελφός του Γιώργος Πρίντεζης με την όμορφη σύντροφό του Βιβή Τσιάμη, που και εκείνος δέχτηκε την πρόκληση και τραγούδησε με το φίλο του Αλέξανδρο Νότα.

Πιο «επαγγελματική» η εμφάνιση του Πάνου Καλλίδη που επισκέφτηκε το ROMEO + και απογείωσε το κέφι ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες του.

Δημοφιλείς τραγουδιστές αλλά και αθλητές πλέον χαρίζουν μοναδικά μουσικά happening στους θαμώνες του ROMEO +!

Ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας δίνουν κάθε βράδυ τον καλύτερό τους εαυτό και πρωταγωνιστούν στις νύχτες της παραλιακής.

Με ένα πρόγραμμα που κρατά το κέφι αμείωτο από την αρχή μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, το ROMEO + συνεχίζει την παράδοση των επώνυμων guests που χαρίζουν στη βραδιά μοναδικές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...