Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Παπουτσάκη: Ηταν η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα «ναι»!

Η δημοφιλής ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, επιβεβαίωση τις φήμες που την ήθελαν, εντός του καλοκαιριού, να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι του νέου αγαπημένου της, Παναγιώτη Πιλαφά. Παράλληλα μίλησε για όλα εκείνα τα στοιχεία του μέλλοντα συζύγου της που την έκαναν να πει το μεγάλο... «ναι»!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Psyhology» η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε πως ήταν η πρώτη φορά που της έκαναν πρόταση γάμου και είπε... ναι!

Οπως εξήγησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά γνωριμίας με τον Παναγιώτη Πιλαφά, κατάλαβε ότι αυτός είναι ο... άντρας της ζωής της. «Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα «αυτός είναι». Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης και σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του μέλλοντα συζύγου της που ξεχωρίζει: «Ολα γίνονται αβίαστα, όλα κουμπώνουν από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να πούμε πολλά, είναι όλα απολύτως συμβατά. Αισθάνομαι ότι έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες, με συναισθάνεται και τον συναισθάνομαι. Για αυτή τη σχέση δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κανένα...αλλά. Δεν με φοβίζει το μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί. Εχω φοβερή πίστη ότι θα είμαστε διαρκώς καλύτερα».

Ο γάμος θα γίνει στις 24 Αυγούστου σε ξωκλήσι στη Δονούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...