Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Νίκος Ορφανός: Μου χρωστούν 10.000 ευρώ από το «Νησί»


Ο Νίκος Ορφανός, που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κωνσταντίνο Κάππα  στην παράσταση «Το Τάβλι», μας μιλά για τα χρωστούμενα του «Νησιού»
Ανέβηκε το κασέ σας μετά την επιτυχία του «Νησιού»;Το κασέ ανεβαίνει όταν υπάρχει ...
δουλειά να σου το προσφέρει. Μετά το «Νησί» δεν μου έγινε καμία πρόταση. Τα κανάλια «έκλεισαν» και πήγαν προς τα πίσω, επενδύοντας στη φτήνια, στην ευτέλεια και στη σαχλαμάρα.

Ποια προγράμματα εννοείτε;
Οταν π.χ επιστρέφουμε σε διασκευές σειρών και δεν επενδύουμε στην πρωτότυπη, δική μας δημιουργία. Οπως έκαναν οι Τούρκοι και έχουν σαρώσει την τηλεοπτική αγορά. Επίσης, επανήλθαμε σε σειρές όπου βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να αντιμετωπίζουν ως μόνο πρόβλημα τα «γκομενικά», χωρίς καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα.

Η πλειονότητα των φετινών σειρών ήταν ξενόφερτα σενάρια προσαρμοσμένα στα ελληνικά. Οπως οι «Βασιλιάδες» και το «Πίσω στο σπίτι» που κάνουν 50άρια στις τηλεθεάσεις…
Κάνει 50άρια γιατί η αγορά έχει βουλιάξει. Αφενός δεν ρεφάρει, αφετέρου δεν είναι ένα προϊόν που μπορεί να έχει συνέχεια μετά την πρώτη προβολή του. Μπορεί ίσως να εξαχθεί και να πουληθεί στο εξωτερικό.

Από το «Νησί» έχετε εξοφληθεί;
Οχι. Μου χρωστούν ακόμα 10.000 ευρώ. Και δεν είμαι ο μόνος. Δυστυχώς. Αυτό το πράγμα οδηγεί σε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις γιατί έχουμε νόμους απέναντί μας που μας φορολογούν ασχέτως από το αν δεν έχουμε πληρωθεί. Γιατί κόβουμε αποδείξεις για λεφτά που δεν έχουμε εισπράξει και φορολογούμαστε. Καταλαβαίνω βέβαια και το κανάλι, που έχει ένα πρόβλημα τώρα, και ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες.

Από τον Λευτέρη Μπιντέλα Πηγή: TV Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...