Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τα μαλλιά της κεφαλής του θα στοιχίσει στον Τζόνι Ντεπ ο χωρισμός από την Παραντί

Μια από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις ύστερα από χωρισμό ζευγαριού που δεν ήταν παντρεμένο θα πάρει η επί 14 χρόνια σύντροφος του Τζόνι Ντεπ, Βανέσα Παραντί.

Ειδικότερα, ο Ντεπ αναμένεται να δώσει στην Παραντί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη μισή του περιουσία, δηλαδή περίπου 124 εκατ. δολάρια.

«Αν το ζευγάρι είχε παντρευτεί, η σύζυγος του κ. Ντεπ θα μπορούσε απλά να ζητήσει το 50% της περιουσίας του, επίδομα για τα παιδιά και επίδομα διατροφής. Ωστόσο, επειδή δεν είναι παντρεμένοι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Θα έπρεπε η Βανέσα Παραντί να διεκδικήσει όλα τα παραπάνω δικαστικά» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ο δικηγόρος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Νάκσιν.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί, καθώς ο ηθοποιός προτίθεται να παραχωρήσει αυτά τα χρήματα στην τέως σύντροφό του χωρίς να φτάσουν στα δικαστήρια. Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανικές ταμπλόιντ αυτή του η απόφαση ήταν το πιο ισχυρό χαρτί για να εξασφαλίσει έναν πραγματικά «φιλικό» χωρισμό με την Παραντί, ειδικά σε μια περίοδο που όλα δείχνουν ότι θέλει να εστιάσει στο ειδύλλιο του με την 26χρονη μπαϊσέξουαλ Αμπερ Χερντ, συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Rum Diaries».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...