Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά

"Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα, έχετε σπουδαίο πολιτισμό"!

Ο γοητευτικός Serhan Yavas πρωταγωνιστεί ως "Χαρούν" στη σειρά Μοιραίος Έρωτας που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία καθημερινά στο MEGA. Σε συνέντευξη που δίνει στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και την Μαρία Μπακοπούλου μιλάει για το ελληνικό κοινό και δηλώνει έτοιμος να ...εισβάλει σε ελληνικό σίριαλ.

Που αποδίδεις τη μεγάλη επιτυχία της σειράς στην Ελλάδα;

Το σενάριο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Μόλις το διάβασα για πρώτη φορά συγκινήθηκα πολύ. Υπήρχαν πολύ καλοί ηθοποιοί στο καστ. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά γιατί η σειρά ήταν μεγάλη επιτυχία και στην Τουρκία.

Έχεις επισκεφθεί τη χώρα μας; Θα ήθελες κάποια στιγμή να έρθεις;

Αν και τόσο κοντά με την Τουρκία, δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Έχετε σπουδαίο αρχαίο πολιτισμό και πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Έχω ακούσει και διαβάσει επίσης και για τις φοβερές παραλίες της χώρας. Φοβερή γεωγραφική θέση... Θα ήθελα πολύ να την επισκεφθώ και μάλιστα σύντομα.

Θα ήθελες να παίξεις σε ελληνικό σίριαλ;

Φυσικά, θα ήθελα να κάνω καριέρα και πέρα των τουρκικών συνόρων. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, αν έρθει ένα εντυπωσιακό σενάριο, εννοείται πως θα το τολμούσα. Επίσης, θα μου άρεσε πολύ το ενδεχόμενο να παίξω σε μια ελληνική σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...