Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια μιλάει για τον γάμο της!!!

«Λείπει η γαλήνη από τη ζωή μου και αυτό που θέλω όταν περάσει όλος αυτός ο εφιάλτης, είναι να είμαι ψυχικά ήρεμη» εξομολογείται η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου με ύφος ώριμης 40αρας γυναίκας που κάνει απολογισμό ζωής, λέει πως αν έπρεπε να ζητήσει από κάποιον συγγνώμη, θα ήταν από τον ίδιο της τον εαυτό και μετά από τον κόσμο!!!  Κουβέντα για τους γονείς της…

Το 23χρονο μοντέλο με ένα δάκρυ στη άκρη των ματιών της, αναφέρει πως θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό της από τα όσα ακούγονται δεν ανοίγει καν αυτήν την περίοδο την τηλεόραση για να μην στεναχωρηθεί καθώς όπως επισημαίνει… είναι ευαίσθητη και ευσυγκίνητη!

Η Τζούλια μας δείχνει και έναν άλλον χαρακτήρα, πέρα από αυτόν που τα κάνει όλα για τα λεφτά, υπογραμμίζοντας πως έχει ρίξει μαύρο δάκρυ όχι μόνο για  κάποιον πρώην σύντροφό της αλλά και για τους γονείς της, που υπενθυμίζουμε ότι δε θέλει ούτε να τους βλέπει ούτε να τους ακούει.

«Είναι πολύ δύσκολο τώρα με όλα όσα έχουν γίνει να έχω κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Είμαι μόνη μου και το περνώ όλο αυτό μόνη μου» λέει η ξανθιά καλλονή και προσθέτει πως της λείπουν άτομα που να της δείχνουν αγάπη…. Καλέ ο Μένιος τι λέει για όλα αυτά; Σίγουρα θα στεναχωρηθεί…

Η Τζούλια αν και δηλώνει μόνη, δεν διαψεύδει τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί για έναν Γιώργο, τον οποίο θα παντρευτεί μετά το Πάσχα. «Δε θέλω πλέον να δημοσιοποιώ τις σχέσεις μου. Δε θέλω η προσωπική μου ζωή να γίνεται πανηγύρι». «Υπάρχει ένας άνθρωπος που δέιχνει ότι αγαπάει πραγματικά τη Τζούλια, με όλα αυτά τα σκάνδαλα».

Καλά θα μας τρελάνει; Πως γίνεται να μην έχει σχέση και να παντρεύεται σε λιγότερο από μήνα;;;

Η 23χρονη καλλονή θέλει να κάνει και παιδάκια… αργότερα βέβαια γιατί για όσους το ξεχνούν… τώρα περνάει γολγοθά!!!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...