Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Αννα Αμπραμόβιτς: Ξέφυγε και άντε να τη στρώσει

Ο μπαμπάς έχει νεύρα και, όταν νευριάζει, δεν αστειεύεται. Οσο και αν αγαπά το κοριτσάκι του, τα υπολείμματα μιας άλλης εποχής, στην οποία μεγάλωσε, τον κάνουν πυρ και μανία με αποτέλεσμα να ξεχνά καλούς τρόπους και δυτική κουλτούρα. Ξυπνάει μέσα του η «κόκκινη αρκούδα» και βρυχάται τόσο πολύ, ώστε ακόμη και η λατρεμένη κόρη του τρέμει και υποκύπτει τις απαιτήσεις του.

Αυτό ακριβώς συνέβη στη γοητευτική Αννα Αμπράμοβιτς, η οποία τσάντισε πολύ τον μεγιστάνα μπαμπά της και εκείνος δεν της έκανε αυτήν τη φορά το χατίρι, να την αφήσει να κάνει τα κόλπα της. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θύμωσε που η 17χρονη κορούλα του αποφάσισε να γίνει αποκαλυπτική, σε ό,τι αφορά την ιδιωτική της ζωή και την ανάγκασε να «εξαφανίσει» τον λογαριασμό της από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Η έφηβη κόρη του ιδιοκτήτη της Τσέλσι ανέβαζε εδώ και καιρό στο Twitter κάθε λεπτομέρεια της ζωής της, χωρίς να κρύβει το παραμικρό. Εγραφε, για παράδειγμα, ότι της αρέσουν τα σέξι αγόρια και να πηγαίνει στα πιο in κλαμπ του Λονδίνου, όπως το «Jalouse» και το «Amika», παρά το γεγονός ότι είναι ανήλικη.

Ο μπαμπάς Ρόμαν, που δεν θέλει η ιδιωτική του ζωή να γίνεται γνωστή, έκανε μέχρι πρόσφατα υπομονή. Ομως άρχισε να φτάνει στα όριά του από την Πρωτοχρονιά, όταν στις ευχές της μέσω της ιστοσελίδας η νεαρή Αννα, αντί να γράψει τα κλασικά «υγεία, αγάπη και ειρήνη», έγραψε: «Μπλα, μπλα, μπλα, αφήστε (πιο βαριά ήταν η έκφραση) αυτές τις αηδίες. Το σεξ, το αλκοόλ, οι οργασμοί και η ελπίδα ότι μπορεί να κερδίσετε το Λόττο, είναι οι καλύτερες ευχές».

Είχε όμως άποψη και για την Τέχνη, προτείνοντας στους διαδικτυακούς φίλους της να επισκεφθούν την έκθεση του Ρώσου καλλιτέχνη Βλαντιμίρ Γιανκιλέφσκι στο Mall Galleries του Λονδίνου.

Είναι αλήθεια πως η ζωή της 17χρονης κοπέλας είναι πολύ διαφορετική από του πατέρα της, ο οποίος έκανε εμπόριο στους δρόμους όταν ήταν στην ηλικία της. Οι μόνες δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη, ήταν να βρέχει όταν έκανε διακοπές στις Μαλδίβες και να μην της αρέσει ο μασέρ που της έκανε μασάζ.

Και επειδή ο πατέρας της ξέρει καλά πως της έχει προσφέρει τα πάντα, έχει απαιτήσεις η κόρη του να σέβεται τους οικογενειακούς κανόνες. Ετσι την υποχρέωσε να κατεβάσει τη σελίδα της από το Twitter, χωρίς καν να το διαπραγματευτεί μαζί της. Οταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για τα καμώματα της κόρης του, απάντησε πως η Αννα δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, οπότε δεν έχει κανείς δικαίωμα να ασχολείται με την ιδιωτική της ζωή.

Τώρα, αν με γαλιφιές η νεαρή κοπέλα πείσει τον μπαμπά της να της φερθεί πιο ευγενικά απ’ ό,τι φέρεται στους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, απομένει να το δούμε. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...