Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

«Εμφύλιος» στην οικογένεια Αλεξανδράτου

Εμφύλιος πόλεμος επικρατεί στην οικογένεια Αλεξανδράτου, με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού που αρχικά είχαν συμφωνήσει οι δικηγόροι τους να μοιάζει πλέον με σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας προτείνει στην Τζούλια να αλλάξει επίθετο, ενώ ο δικός της «τα βάζει» με τον μάνατζέρ της!

«Δεν αντιμετωπίζω ψυχοσωματικά προβλήματα και δεν είμαι πόρνη», απαντά η Τζούλια στις ανησυχίες που εξέφρασαν οι γονείς της με e-mail προς τον Αλέξη Κούγια, όπου πρότειναν να υποβληθεί σε ψυχοσωματικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με αυτό το mail, «από το καλοκαίρι του 2009 καπνίζει, πίνει και κάνει σεξ με αγνώστους επί πληρωμή, κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα».

Η Τζούλια κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο μονομελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, στην οποία χαρακτηρίζει ψευδείς τις δηλώσεις των συγγενών της και ζητά να μην αναφέρουν το όνομά της και να πάψουν να μιλούν για εκείνη. Μάλιστα, τους απειλεί με φυλάκιση 6 μηνών και 3.000 ευρώ για κάθε φορά που παραβιάζουν τα μέτρα.

Την οργή του πατέρα της Τζούλιας δείχνει η δήλωση - βόμβα του δικηγόρου της οικογένειας, Δημήτρη Κατωπόδηπου έφτασε στο σημείο να δηλώσει στο Star πως θα μπορούσε να ξεκινήσει νομική διαδικασία για να μην φέρει το επίθετο Αλεξανδράτου!

«Πιθανόν ή από την άλλη πλευρά η Τζούλια δε θέλει καμία σχέση με την οικογένεια και την πατρική της ρίζα να ξεκινήσει τη διαδικασία η οικογένειά της ώστε να μη φέρει το όνομα το πατρικό να επιλέξει ένα άλλο όνομα ώστε να μην υπάρχουν εύλογες συγκρούσεις», δήλωσε ο κ. Κατωπόδης.

Στο μεταξύ, στην ικεσία της οικογένειας να αποσύρει αγωγές και μηνύσεις, η Τζούλια «απαντά» με σκληρούς όρους. Το ιδιωτικό συμφωνητικό θα ετοιμάσει ο δικηγόρος της, Σωκράτης Προβατάς, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον μάνατζέρ της, Μένιο Φουρθιώτη.

«Έχω πει και στην κυρία Αλεξανδράτου και στον Μένιο και σε όλους ότι πρέπει να έχουμε το απόλυτο του ανδρισμού. Και αυτό σημαίνει δικηγορία. Στην δικηγορία πρέπει να είσαι απόλυτα άνδρας και ο πελάτης και ο δικηγόρος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Προβατάς.


Δείτε στο βίντεο όλες τις τελευταίες εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...