Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Παντρεύτηκε ο γιος του Γ. Πάριου

Παντρεύτηκε ο γιος του Γ. Πάριου
Στην Κωνσταντινούπολη ένωσαν τις ζωές τους, ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, και η αγαπημένη του Αντζελίνα, που σύντομα θα αποκτήσουν και ένα κοριτσάκι.

Το ζευγάρι, έφτασε στο ελληνικό προξενείο, που βρίσκεται στον πλέον πολυσύχναστο και εμπορικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Ο Χάρης ντυμένος απλά, με τζιν και μαύρο σακάκι χωρίς γραβάτα και η νύφη με ένα λιτό ιβουάρ νυφικό, έδειχναν περισσότερο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά.

Στην πόρτα του προξενείου είχαν μαζευτεί Έλληνες της Κωνσταντινούπολης που τον είχαν αναγνωρίσει και ήθελαν να τον χαιρετίσουν.

Στα ενδότερα η τελετή του πολιτικού γάμου έκλεισε με σαμπάνια και δηλώσεις πίστης, αλλά και με τη επανάληψη της διαβεβαίωσης ότι ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση της μικρής το καλοκαίρι του 2011.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει αρχικά να πάει στην Κωνσταντινούπολη για ταξίδι, αλλά στην πορεία επέλεξε να κάνει εκεί και τον πολιτικό γάμο.

Ο Γιάννης Πάριος, λόγω υποχρεώσεων δεν βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά όπως είπαν οι νεόνυμφοι, έχουν την ευχή του από τη μέρα που αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Δείτε στο βίντεο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...