Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο νέος έρωτας της (ωραίας) βουλευτίνας

Η Eύα Καϊλή δεν είναι πια μόνη! Η ωραία βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη εδώ και τρεις μήνες έχει βρει τον πρίγκιπά της. Πρόκειται για έναν πανύψηλο, γοητευτικό νεαρό, ο οποίος την κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφός της ονομάζεται Πασχάλης. Σε κοντινή ηλικία με εκείνη, πρόσφατα επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ανθρωπος πολυταξιδεμένος, έχει εργαστεί και στην Αμερική και στην Αγγλία.

Η γνωριμία του με την Εύα έγινε στη βροχερή Αγγλία τα Χριστούγεννα του 2008 και αμέσως υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. Ωστόσο, τότε δεν αναπτύχθηκε κάτι παραπάνω. Επρεπε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος μέχρι να ειδωθούν ξανά. Τα περασμένα Χριστούγεννα βρέθηκαν πάλι, αυτή τη φορά στη Νύμφη του Θερμαϊκού, σε έξοδο με κοινούς φίλους. Κουβέντα στην κουβέντα, διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Ετσι σιγά-σιγά ξεκίνησαν τα ραντεβού, ερωτεύτηκαν και πλέον είναι αχώριστοι.

Ανθρωποι που γνωρίζουν τον Πασχάλη μιλούν για ένα πολύ σοβαρό και χαμηλών τόνων παιδί. Μορφωμένος, εργασιομανής, gentleman, είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του που πάντα είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή.
Οσο για τον ελεύθερο χρόνο τους, αποφεύγουν τα κοσμικά καλέσματα. Το ζευγάρι προτιμά τα ήσυχα εστιατόρια, ενώ συχνά πηγαίνει και στον κινηματογράφο. Οσον αφορά την Εύα, οι δικοί της άνθρωποι λένε ότι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Ο Πασχάλης έχει βάλει τα πιο ζωηρά χρώματα στον καμβά (της). «Δυναμικός, έξυπνος, γοητευτικός, προστατευτικός απέναντί της, την κάνει να νιώθει σαν βασίλισσα» μας λέει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Εύας Καϊλή. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ταιριαστό ζευγάρι.

Για την ιστορία, από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους εκμυστηρεύτηκε η Εύα τη σχέση της με τον Πασχάλη ήταν η αδελφή της Μανταλένα, με την οποία είναι αχώριστες από μικρά παιδιά. Πάντως μην περιμένετε να μιλήσει κανένας εκ των δύο δημοσίως για τον δεσμό τους. Οχι μόνο γιατί η σχέση τους είναι καινούργια, αλλά και γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα τους να κάνουν αναφορές στα προσωπικά τους ζητήματα. Είναι πάγια τακτική της βουλευτή να μην αναφέρεται στην ερωτική της ζωή. Δεν το έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα και δεν προβλέπεται ν’ αλλάξει. Απ’ ό,τι αποδείχθηκε, το νέο σπίτι της Εύας Καϊλή στην Ανοιξη έφερε και την άνοιξη στη ζωή της!  ΣAΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...