Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

H Lady Gaga απαντά στη μήνυση του πρώην φίλου της!

Η διάσημη και εκκεντρική τραγουδίστρια αντιμετωπίζει μία μήνυση αξίας 35 εκετομμυρίων δολλαρίων από τον πρώην της!
Ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης Rob Fusari ισχυρίζεται ότι εκείνος ανακάλυψε και ανέδειξε τη Lady Gaga στο αστέρι της ποπ που είναι σήμερα και την κατηγορεί ότι εκείνη τον απομάκρυνε επαγγελματικά μετά το χωρισμό τους.
Ενώ οι δικηγόροι της σταρ ανακοίνωσαν ότι η μήνυση δεν έχει καμία νομική βάση, η πλευρά του πρώην της επιμένει και διεκδικεί 35 εκατ. δολάρια από ένα συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και που σύμφωνα με το οποίο του αντιστοιχεί το 20% από τα κέρδη της καριέρας της. Σύμφωνα με το δικηγόρο του μουσικού παραγωγού, Ρόμπερτ Μέλονι, ο πελάτης του ήταν εκείνος που μετέτρεψε την άγνωστη τότε Stefani Germanotta στο σημερινό «φαινόμενο» που λέγεται Lady Gaga, καθώς βρήκε το όνομα με τον οποίο καθιερώθηκε και έγραψε μαζί της τις επιτυχίες της, "Paparazzi" και "Beautiful, Dirty, Rich".
Όπως αναφέρει το yupi.gr, η γνωριμία τους ξεκίνησε την άνοιξη του 2006, όταν η 20χρονη τότε Stefani πήγε με ένα λεωφορείο στο στούντιο του Fusari στο Νιου Τζέρσεϊ για να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο, τη μουσική. "Όταν ο Fusari την είδε στο κατώφλι του σπιτιού της, νόμιζε ότι έκανε κάποιο λάθος, αλλά όταν της ζήτησε να παίξει ένα από τα τραγούδια της στο πιάνο, συνειδητοποίησε ότι η Germanotta είχε δυναμική για να γίνει μεγάλο αστέρι" δήλωσε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Μέλονι.

Η συγκεκριμένη ιστορία έρχεται να ταράξει για ακόμα μία φορά τη Lady Gaga, της οποίας η προκλητική στάση και τα ακραία σχόλιά της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας προκάλεσαν αντιδράσεις σε μεγάλο μέρος του κοινού που την παρακολούθησε. Οι αναφορές της στην σεξουαλικότητά της και το λεξιλόγιό της έθιξε κυρίως εκείνους που πήγαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία με τα παιδιά τους. Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος τοπικής εφημερίδας, η οποία κυκλοφόρησε με τίτλο "Gaga...not such a Lady" ("Η Gaga όχι τόσο Κυρία").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...