Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Χωρίς… σιλικόνη οι επόμενοι «Πειρατές της Καραϊβικής»

Επιστρέφουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής». Η γνωστή ταινία που γυρίστηκε ήδη σε sequel και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία θα έχει και συνέχεια, αλλά όπως φαίνεται αυτή τη φορά υπάρχουν πιο υψηλές απαιτήσεις, καθώς η πρωταγωνίστρια της ταινίας θα πρέπει να εμφανίζεται με τα… φυσικά της προσόντα.

Όπως τόνισε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρομπ Μάρσαλ όσες υποψήφιες έρθουν για οντισιόν θα πρέπει να μην έχουν σιλικόνη στο στήθος. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσουν και από ειδικό τεστ για να διαπιστωθεί αν όντως λένε την αλήθεια.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η επόμενη πρωταγωνίστρια της ταινίας θα πρέπει να έχει ύψος 1,70, να είναι μεταξύ 18-25 ετών και να θυμίζει χορεύτρια.

Πάντως η Κίρα Νάιτλι η βρετανίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην προηγούμενη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής δεν είχε σχεδόν καθόλου στήθος.

Σύμφωνα με φήμες μία από τις υποψήφιες για τη νέα ταινία είναι και η Πενέλοπε Κρουζ η οποία αν και διαφορετική από αυτό που περιγράφει ο σκηνοθέτης δείχνει ευχαριστημένη με αυτό που είναι αλλά και με αυτό που έχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...