Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Οι διακοπές του Πάρη Κασιδόκωστα

Διακοπές στην Καραϊβική κάνει ο Πάρις Κασιδόκωστας, που υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό.

Μόλις ένα μήνα μετά την ορκωμοσία του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Πάρις είπε να ξεκουραστεί λίγο και διάλεξε γι αυτό την εξωτική Καραϊβική.

Στο ταξίδι του στο εξωτικό Σαιντ Μπαρθ ο ναύτης Πάρις  Κασιδόκωστας όλη την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, «εκπαιδεύεται» στο σέρφινγκ, φορώντας την ανάλογη στολή.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ και οι οποίες τραβήχτηκαν στις 23 Μαρτίου ο Πάρις φαίνεται και την ώρα που απαθανατίζει τα τιρκουάζ νερά του ωκεανού.

Στην καθημερινή του άσκηση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από σέρφινγκ και ατελείωτες βουτιές. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα συνοδεύεται και από μία φίλη, η οποία κάνει τις βουτιές …τόπλες.

Εκεί λοιπόν, στη μαγευτική Καραϊβική, τον αγαπημένο προορισμό κάθε νεοσύλλεκτου, ο Πάρις γεμίζει τις μπαταρίες του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του με το ανάλογο μαύρισμα.

Φωτογραφίες του Πάρη Κασιδόκωστα από το εξωτικό θέρετρο δημοσίευσε και το περιοδικό Hello, το οποίο ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι οι διακοπές δεν θα κρατούσαν πολύ, αφού ο Πάρις έχει υποχρεώσεις στην Ελλάδα και στο Πολεμικό Ναυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...