Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στον ανακριτή παίκτης ριάλιτι για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κρύβοντας το πρόσωπό του, πέρασε το πρωί το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Πειραιά για να απολογηθεί στον ανακριτή ο γνωστός παίκτης χορευτικού ριάλιτι, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο διαπληκτισμός που είχε με έναν ναυτη οδήγησε σε... αιματοκύλισμα.

Ο γνωστός κουβανός χορευτής το βράδυ της 25ης Μαρτίου μαχαίρωσε με ενα σπαθί σαμουράι τον 32χρονο ναύτη, τραυματιζοντάς τον σοβαρά. Ο τελευταίος, που εργάζεται σε σκάφος στην Μαρίνα Ζέας, σύρθηκε αιμόρφυτος σε διπλανη καφετέρια.

Ο δράστης βρίσκοταν στη Ζέα για πρόβες, καθώς ισχυρίζεται πως είχε αναλάβει τη χορογραφία ενος βίντεο κλιπ. Μάλιστα, παραδέχθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι ήταν ο δράστης της επίθεσης με το σπαθί που χρησιμοποιούσε στην χορογραφία, επειδή πίστευε ότι ο ναύτης είχε κλωτσήσει τον αγαπημένο του σκύλο.

Ο κουβανός χορευτής τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη χώρα μας και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία όπως είπε στο Star προσπαθεί να απαλλαγεί απο εκείνον και περιμένει την έκδοση του διαζυγίου τους.

Στο πλευρό του κουβανού βρίσκεται μια επίσης παλιά παίκτρια σε μουσικό ριάλιτι που επιχειρεί να κάνει καριερα στο τραγούδι, η οποία μάλιστα όχι μόνο τον επισκέφθηκε στο Λιμεναρχείο οπου και κρατείται, αλλά προτίθεται να καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης στον ανακριτή. Από τον τελευταίο, πάντως, ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...