Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Παντρεύονται ίδια μέρα Λόη - Μαστροκώστα!

Πονοκέφαλος έχει πιάσει τις διασημότητες της showbiz, που δεν θα προλαβαίνουν να ράβονται με τόσους γάμους που μαζεύτηκαν!

Αποκορύφωμα είναι ο γάμος της Βάσιας Λόη και της Γωγώς Μαστροκώστα που θα γίνουν την ίδια μέρα και λογικά και την ίδια ώρα, πάνω - κάτω!

Στις 28 Μαΐου, λοιπόν, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι δύο!!!

Και καλά η Γωγώ! Ήταν γνωστή η πρόθεση της να (ξανα) παντρευτεί τον Τριανό Δέλλα με θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά, μετά τον πολιτικό που είχαν συνάψει πριν την γέννηση της κόρης τους.

Την έκπληξη την έκανε η Βάσια Λόη, καθώς ήταν η μόνη παρουσιάστρια του Alter, που ούτε είχε αναφερθεί στον γάμο της, αποκαλύπτοντας όλες τις (αδιάφορες) λεπτομέρειες, όπως η Φαίη Σκορδά, ούτε έτρεχε να φωτογραφηθεί δεξιά και αριστερά με νυφικό χωρίς να υπάρχει καν υποψήφιος γαμπρός όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή!!!

Η Βάσια λοιπόν, που την έφερε κανονικά στις συναδέλφους της, ετοιμάζει -πυρετωδώς μεν, αθόρυβα δε- νυφικά και μπουμπουνιέρες, χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι, ενώ έχει ήδη μετακομίσει εδώ και περίπου ένα μήνα σε πολυτελή μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια με τον αγαπημένο της Νικόλα Μαδιά.

Ο Νικόλας είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων… και η Βάσια όπως αποδείχτηκε. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και ουδέποτε έχουν προκαλέσει με την σχέση τους. Ακόμα και τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Βάσια δεν αποκαλύπτει τίποτα από τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ ο γάμος θα γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσο πιο μακριά γίνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...