Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στις 12 Απριλίου η νέα «απαγορευμένη» Τζούλια

Και ξανά προς τη δόξα τραβά η Τζούλια Αλεξανδράτου… με νέο πορνό dvd το οποίο όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star, θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου!!! Πάλι καλά που θα προλάβουμε να κάνουμε Πάσχα…

Μάλιστα τηλεοπτικές κάμερες συνέλαβαν την Τζούλια με τον παραγωγό της Δημήτρη Σειρηνάκη και τον μάνατζερ της Μένιο Φουρθιώτη σε γνωστό κατάστημα επί της Κηφισίας, να αγοράζουν … στρώμα!!!

Ναι, καλά διαβάσατε! Δεν μπορούσε να πάει μόνο του το κορίτσι… Βλέπετε, είναι δύσκολο να αποφασίσεις αν το θέλεις σκληρό ή μαλακό… το στρώμα ντε!!!

Επιπλέον την ίδια μέρα η Τζούλια πήγε κι έκανε πρόβα νυφικού… Σύμφωνα με πληροφορίες θα φορέσει παπούτσια όλo στρας και σβαρόφσκι ενώ θέλει η ουρά της να είναι 15 μέτρα…

Μάλλον θα χρειαστεί πολλά παρανυφάκια όπως και γαμπρό, καθώς ακόμα όπως φαίνεται πρόκειται ή για φάντασμα ή για δημιούργημα της φαντασίας της…. Μάλιστα είχε βγει μία φήμη ότι ο γαμπρός λέγεται Κώστα Τσούλος… Έλα όμως που ο άνθρωπος είναι παντρεμένος και ούτε το dvd δεν έχει δει!!!

Και όλα αυτά ενώ ο πατέρας του 23χρονου μοντέλου, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Νοσηλεύεται  μέχρι στιγμής κατ οίκον. Επίσης αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας για τα οποία λαμβάνει την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή» δήλωσε η δικηγόρος του.

Ενώ το θέμα του ιδιωτικού συμφωνητικού είναι στον αέρα. «Η πλευρά των γονέων μου ζήτησε αντί να προχωρήσουμε δικαστικά, αυτά που ζητάμε μέσω δικαστηρίου να τα αποτυπώσουμε σε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό και να μη γίνουν τα δικαστήρια. Ενώ ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε το συμφωνητικό σε κάποια στιγμή η κυρία Αλεξανδράτου διαφώνησε και είπε «εγώ δεν υπογράφω το ιδιωτικό συμφωνητικό», διότι η άλλη πλευρά βγήκε στα κανάλια και είπε ότι πρέπει να αλλάξει το όνομά της» υπογράμμισε ο κ. Σωκράτης Προβατάς.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...