Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Το Πάσχα των... χωρισμένων celebrities!


Παράλληλα, περπατάνε παράλληλα…Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την Έλλη Κοκκίνου, που -εκτός από φίλες- είναι και... ομοιοπαθούσες!!

Χωρισμένες πρόσφατα και οι δύο, αποφάσισαν να αποδράσουν το Πάσχα, χωρίς τους πρώην αγαπημένους εννοείται, για να ξεχάσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Εξάλλου, και για τις δύο εκκρεμούν τα σημαντικά ραντεβού των δικηγόρων ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου.
Η Ελένη επέλεξε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα και, συγκεκριμένα, τις Μαλδίβες. Άφησε τα παιδιά στην μαμά της και τον Γιάννη στο νέο του σπιτικό και «πέταξε» το προηγούμενο Σάββατο για να κάνει Ανάσταση και… μερικά μπανάκια.

Για να μην αρχίσετε τα… σενάρια για την συντροφιά της, να σας ενημερώσουμε πως παρέα της θα είναι ο αδερφός της, Θοδωρής και μερικές καλές της φίλες.

Στην αντίπερα «όχθη», ο Γιάννης Λάτσιος μένει αυτές τις μέρες με τα παιδιά και την πρώην πεθερά του, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις, στην βίλα των Μελισσίων.  Εκεί θα σουβλίσουν και τον οβελία την Κυριακή!

Η Έλλη Κοκκίνου δεν... μετανάστευσε, αλλά προτίμησε έναν ελληνικό προορισμό για να περάσει τις Άγιες Μέρες με την μητέρα της και τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο. Αρχικά η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να πάει στη Νάξο, στον αδερφό της μητέρας της. Όταν αυτό μαθεύτηκε, διέδωσε ότι θα πάει στην Πάτμο, η οποία τελικά έγινε... Πόρτο Χέλι!



Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...