Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Θα είναι συναινετικό το διαζύγιο της Κοκκίνου;

Ένα νέο στοιχείο φωτιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τις εξελίξεις στο διαζύγιο της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Ο κ. Βασιλειάδης που σπανίως κάνει δηλώσεις στα μέσα κάνει μια δήλωση στην εφημερίδα Real Life που θα συζητηθεί πολύ.

«Είμαστε ήδη στη διαδικασία του διαζυγίου. Δεν ξέρουμε αν θα είναι συναινετικό το διαζύγιο. Αυτό θα το δούμε. Οι νομικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει, απλά είμαστε στο διαπραγματευτικό στάδιο», δηλώνει ο πρώην σύντροφος της Έλλης Κοκκίνου.

Από την άλλη η γνωστή τραγουδίστρια τηρεί σιγή ιχθύος, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θέλει ούτε η ίδια, ούτε ο δικηγόρος της να κάνουν κανένα σχόλιο για τη δύσκολη αυτή φάση της ζωής της.

Η κατάσταση λοιπόν είναι μη αναστρέψιμη. Η Έλλη έχει φύγει από το σπίτι που έμενε με το σύζυγό της και αποφάσισε να συνεχίσει μόνη της, στηρίζοντας το γιο της Αλέξανδρο.

Παρόλ’ αυτά τα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου δίνουν και παίρνουν. Άλλοι λένε ότι φταίει η αλλαγή που επήλθε στα επαγγελματικά της Έλλης, άλλοι ο χαρακτήρας του Π. Βασιλειάδη, άλλοι τα ρίχνουν στη μητέρα της τραγουδίστριας.

Το σίγουρο είναι ότι η κρίση στο γάμο τους ξεκίνησε μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελούντα, στιγμή που σταματούν και οι κοινές τους εμφανίσεις. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είχαν χωρίσει στο παρελθόν άλλες δύο φορές, όμως τα ξαναβρήκαν πολύ γρήγορα.

Η τρίτη όμως ήταν και η… φαρμακερή, όπως φαίνεται. Άλλωστε η Έλλη στις τελευταίες της συνεντεύξεις απέφευγε να μιλά για το σύζυγό της και συχνά έλεγε ότι ο έρωτας της ζωής της είναι ο γιος της Αλέξανδρος!!!

Πού να ξέραμε τότε τι θα επεφύλασσε το μέλλον;

Δείτε τι έχει πει η Έλλη Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη και στην εκπομπή Gala πουθα προβληθεί στις 11 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...