Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ετοιμάζεται για... υπουργός η Έλενα Ράπτη !

Αφοσιωμένη στο πολιτικό της έργο δηλώνει η Έλενα Ράπτη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα προσωπικά πάνε σε δεύτερη μοίρα.

«Οι υποχρεώσεις, οι άνθρωποι και η ανάγκη για λύσεις πάντοτε προηγούνται των φιλοδοξιών και των προσωπικών στιγμών ενός πολιτικού», δηλώνει η κα Ράπτη, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για επικείμενο γάμο της μέσα στο 2010 με τον γνωστό δικηγόρο Γ. Μαρακάκη.

«Δεν τα σχολιάζω γιατί απλώς είμαι βέβαιη πως δεν ενδιαφέρουν την κοινωνία. Οι πολίτες έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα να ασχοληθούν. Ο αγώνας της καθημερινής επιβίωσης, οι προκλήσεις της εποχής, η υγεία, η μόρφωση των παιδιών τους», δηλώνει.

Άλλωστε η Έλενα Ράπτη δεν έχει καιρό για γάμους και για πανηγύρια. Εν μέσω της χειρότερης όπως λέει κρίσης από τη μεταπολίτευση, η γοητευτική βουλευτής προετοιμάζει το δρόμο για την ανάληψη ενός υπουργείου, όταν φυσικά βγει και πάλι κυβέρνηση η Ν.Δ!!!!

Εργάζεται για το μέλλον το κορίτσι!!! Προσέχει για να έχει…

«Θεωρώ ότι το άθροισμα των πολιτικών μου εμπειριών θα μου επέτρεπε να αναλάβω και να ασκήσω αποτελεσματικά τα καθήκοντα μιας υπουργικής θέσης», υποστηρίζει η Έλενα Ράπτη…

Αυτά για να τα ακούει ο πρόεδρος της ΝΔ και να τα έχει στα υπόψη για το μέλλον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...