Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Λάμπης Λιβιεράτος: H νέα αρχή και οι live εμφανίσεις που του έχουν αλλάξει την ψυχολογία!

Νέα αρχή κάνει εδώ και λίγο καιρό ο Λάμπης Λιβιεράτος στη ζωή του. Ο τραγουδιστής άφησε πίσω του τα προβλήματα υγείας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και με την βοήθεια των φίλων του και των ανθρώπων που τον αγαπάνε στάθηκε ξανά στα πόδια του.


Πρόσφατα, στο νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα του Λάμπη, στο μπαράκι που άνοιξε στο Χαλάνδρι με τον κολλητό του, ο Τζώνης Θεοδωρίδης είπε:.. “Ο Λάμπης θα είναι καλά και θα σταθεί στα πόδια του”, μας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και το βλέπουμε να γίνεται σταδιακά.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε και ο τραγουδιστής έκανε ήδη και την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή. Βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο φίλος του Θάνος Καλλίρης και μοιράστηκε για λίγο μαζί του το μικρόφωνο. Αυτό το επανέλαβαν για περισσότερη ώρα δύο ακομα φορές και φαίνεται πως έχουν σχέδια και για το μέλλον! Αυτό έχει αλλάξει αισθητά την ψυχολογία του Λάμπη!

Οι δύο τραγουδιστές θα συνεργαστούν, όπως διαβάζουμε στην Espresso, σε μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Πρώτος σταθμός της ήταν, την περασμένη Κυριακή, η Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...