Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Ίνα Λαζοπούλου: Μας παρουσιάζει για πρώτη φορά την 16χρονη κόρη της

Η Ίνα Λαζοπούλου μας συστήνει για πρώτη φορά την 16χρονη κόρη της Άλεξ.


Οι δυο τους δεν έχουν την τυπική σχέση μαμάς- κόρης, είναι κολλητές και εκτός από τα ρούχα τους μοιράζονται και τα μυστικά τους. 

«Η εγκυμοσύνη ήταν ο μοναδικός λόγος που παντρεύτηκα. Στον γάμο μου ήμουν 4 μηνών έγκυος αλλά δεν φαινόταν. Με τον πρώην σύζυγό μου Δημήτρη Σπυρόπουλο χωρίσαμε όταν η Άλεξ ήταν δυόμιση χρονών», δήλωσε στο peopleη Ίνα Λαζοπούλου και συνέχισε: 

«Με τον πρώην σύζυγό μου μείναμε φίλοι και μένουμε δίπλα δίπλα και ουσιαστικά την μεγαλώσαμε μαζί. Θεωρούσα ότι όσο πιο μωρό ήταν τόσο πιο εύκολα θα προσαρμοζόταν γι’ αυτό ήθελα να πάρω το διαζύγιο νωρίς για να μην καταλάβει τίποτα. Άλλωστε, δεν της έλλειψε ποτέ η αγάπη κανενός από τους δυο. Μάλιστα, της άρεσε που είχε δυο σπίτια και δυο δωμάτια». Η Ίνα Λαζοπούλου έχει χτίσει μια όμορφη σχέση με την κόρη της και μάλιστα όπως δήλωσε η Άλεξ αυτό δεν το εκμεταλλεύεται καθόλου. 

«Η Ίνα σίγουρα δεν είναι σαν τις άλλες μαμάδες. Και δεν θα ήθελα να είναι. Πέρα από μαμά είναι και κολλητή μου. Βγαίνουμε μαζί έξω, πάμε για ψώνια και κάθε απόγευμα πριν ξεκινήσουν τα φροντιστήρια πήγαινα μαζί της στα μαθήματα Zumbaπου διδάσκει. Δεν με έχει τιμωρήσει ποτέ, ούτε μου έχει απαγορεύσει τίποτα. Πέρα από το να κάνω τατού, για το οποίο μου εξήγησε ότι είμαι πολύ μικρή για να ξέρω τι θέλω να έχω πάνω μου, οπότε πήγαμε μαζί και έκανα ένα piercing. Αλλά κι εγώ δεν το εκμεταλλεύομαι», εξήγησε η 16χρονη Άλεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...