Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την κόντρα Ναταλίας - Βανδή!

Ποιον είχαν στόχο τα καρφιά της Γερμανού;


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Φέτος άλλαξε τηλεοπτική στέγη και δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε ένα «one woman show» με την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1. Η Ναταλία Γερμανού έχει αποκτήσει πολλούς φίλους από τη showbiz, οι οποίοι πίστευε ότι θα την στήριζαν στο νέο της εγχείρημα.


Πολλά ήταν όμως τα «όχι» που έλαβε η Ναταλία από τραγουδιστές με τους οποίους όχι μόνο έχει συνεργαστεί αλλά έχει και μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. «Όταν ακούω τη φράση “ξέρεις φέτος δεν θα κάνω τηλεοπτική εμφάνιση έτσι από άποψη, εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τους απαντούσα τότε “ξέρετε, δεν δίνω στίχους σε πρωτοεμφανιζόμενους, έτσι από άποψη», εξομολογείται στο YOU.

Μάλιστα ένα tweet της Ναταλίας πριν από μερικές ημέρες άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων… Όταν μια θαυμάστρια της Βανδή ρώτησε την παρουσιάστρια μέσα από το Τwitter αν θα δούμε την τραγουδίστρια στην εκπομπή, εκείνη απάντησε: «Την ζητήσαμε κοριτσάκι αλλά δεν θέλει να κάνει συνεντεύξεις».



Η αναστάτωση που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλη. Κάτι η άρνηση της Δέσποινας να παρευρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας, κάτι η δήλωση της παρουσιάστριας περί αχαριστίας καλλιτεχνών έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η πρώτη κόντρα του 2014 είναι γεγονός!

Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή! Η Ναταλία όταν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της δεν είχε στο μυαλό της τη Δέσποινα αλλά έναν άντρα τραγουδιστή. Παρότι η Ναταλία είχε εμπιστευτεί τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη στα πρώτα του βήματα δίνοντάς του κομμάτια με τα οποία έχτισε την καριέρα του, εκείνος αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή της. Ή τουλάχιστον αρχικά… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι δυο τους συναντήθηκαν μέσα στις γιορτές και έλυσαν την παρεξήγηση. Έτσι πολύ σύντομα αναμένεται να τον δούμε στο πλατό της εκπομπής.

Πηγή: Περιοδικό Yes!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...