Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο με πολλούς ηθοποιούς καλεσμένους

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν ένα αφιέρωμα στο Εθνικό Θέατρο.


Εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται σκέψεις, αναμνήσεις και εμπειρίες αλλά και αναδεικνύουν το έργο και τη συνεισφορά του Εθνικού Θεάτρου στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.
Οι Σωτήρης Χατζάκης, Κώστας Γεωργουσόπουλος,  Ξένια Καλογεροπούλου,  Γιάννης Μπέζος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Άλκης Κούρκουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Νίκος Ψαρράς, Βίκυ Βολιώτη, Βασίλης Βαφέας, Ευγενία Δημητροπούλου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Δανάη Σκιάδη, Αντώνης Κούφαλης, Δημήτρης Αρώνης, Νίκος Μαγδαληνός, αλλά και νεότεροι ηθοποιοί διηγούνται στιγμές από τη σκηνή και τα παρασκήνια του Εθνικού Θεάτρου και θυμούνται πρόσωπα  που σημάδεψαν την πορεία του.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, η Σόνια Θεοδωρίδου, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Δώρος Δημοσθένους ερμηνεύουν διαχρονικές μελωδίες από το θέατρο αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Σε αυτή τη συνάντηση φίλων και συνεργατών, το μικρόφωνο παίρνουν και οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Ψαρράς, Μαρίνα Ασλάνογλου για να κάνουν ακόμα πιο ζεστή την ξεχωριστή βραδιά.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...