Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Αϊβάζης: "Έχω παίξει ξύλο στο δρόμο για τη Μαρία"

Όταν γνώρισα τον γέροντά μου και μου ζήτησε να εξομολογηθώ, βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω να κλαίω για πέντε λεπτά..."


Ο Γιάννης Αίβάζης μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ", στον δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο για τη ζωή, το γάμο του και ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του...


Όταν παντρευτήκατε οι γυναίκες σταμάτησαν να σας φλερτάρουν ;

"Ίσα ίσα. Οι γυναίκες είναι περίεργα όντα. Ένα πράγμα που αναγνωρίζω στη Μαρία είναι ότι πέρασε και περνάει πολύ δύσκολα γενικά. Έγω, αν ήμουν στη θέση της, θα είχα τεράστιο θέμα όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες πλησιάζουν έναν άντρα χωρίς κανένα δισταγμό...".


Σας έχει βοηθήσει η πίστη σας;

Έλεγα ότι η θρησκεία είναι μια ανάγκη του ανθρώπου για να πορευτεί στη ζωή του χωρίς να κάνει κακό στους γύρω του. Την πρώτη φορά που πήγα στο Άγιο Όρος ήμουν καχύποπτος. Όταν γνώρισα τον γέροντά μου και μου ζήτησε να εξομολογηθώ, βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω να κλαίω για πέντε λεπτά..."

Κλαίγατε από ενοχή;

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Αναθεωρήσατε πράγματα για τη ζωή σας;

Όταν επέστρεψα από το Άγιο Όρος, δημιουργήθηκε μια τεταμένη κατάσταση στο σπίτι, ανάμεσα σε μένα και στη Μαρία. Δεν το έχω ξαναπεί. Γύρισα και ήμουν ένα τελείως διαφορετικός Γιάννης. Η Μαρία φοβήθηκε ότι θα με έχανε. Είχα ηρεμήσει πολύ. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας φέρονταν καλά και αντί να νευριάζω -όπως παλιότερα- έλεγα, "δεν πειράζει, ευλογημένοι να΄ναι"!

"Οφείλω συγγνώμη σε πολλούς ανθρώπους. Η δημοσιότητα δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Είμαι υπόλογος για όλα. Πρόσφατα γράφτηκε ότι χωρίζω με τη Μαρία και ότι ψάχνω σπίτι. Αν ίσχυε όντως κάτι τέτοιο, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει πιο ανώδυνα. Εμείς δεν έχουμε αυτήν την επιλογή. Συνέχεια μου λένε "γιατί δεν μιλάς για αυτό". Να πω τι ; Τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή";

"Στο τρέιλερ της ταινίας "Μέχρι τέλους" υποδύεστερ έναν μποξέρ. Έχετε παίξει ξύλο στο δρόμο ;

Ναι το έχω κάνει

Για γυναίκα;

Για τη Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...