Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί και ένας παρουσιαστής ...τραβεστί!

Δείτε για ποιους πρόκειται...

Οι τρεις έλληνες θα «ντυθούν»  τραβεστί οι οποίοι διαβαίνουν την Αυστραλία απ’το Σίδνεϊ ως το Άλις Σπρινγκς, γιατί ο ένας από αυτούς θέλει να συναντήσει τον οκτάχρονο γιο του.

 Στη διάρκεια του ταξιδιού διασχίζουν την έρημο και πολλά χωριά της αυστραλιανής επαρχίας, όπου προσπαθούν να παρουσιάσουν την παράστασή τους με κίνδυνο πολλές φορές και της ίδιας της σωματικής τους ακεραιότητας. 


Γιώργος Καπουτζίδης, Παναγιώτης Πετράκης και Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι -σύμφωνα με όσα γράφει ο Bασίλης Μπουζιώτης στο onlytheater.gr- οι πρωταγωνιστές του «Priscilla - Η Βασίλισσα της ερήμου, το μιούζικαλ» που πρόκειται να ανέβει στις 25 Απριλίου στο «Badminton» σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Το μιούζικαλ «Priscilla - Η Βασίλισσα της Ερήμου» είναι το πρώτο West End και Broadway μιούζικαλ στο Θέατρο Badminton, στο οποίο οι διάλογοι θα είναι στα ελληνικά, ενώ τα περισσότερα απ’τα τραγούδια, επιτυχίες του '70 και του '80, θα ερμηνεύονται στα αγγλικά.Υπάρχει όμως και δεύτερο σκέλος του αποκλειστικού που έχει το δικό του ενδιαφέρον.Στην παράσταση πλάι στον Καπουτζίδη-που κάνει και την μετάφραση-, τον Πετράκη και τον Σεργουλόπουλο θα δούμε την Τάνια Τρύπη και τις Κρυσταλλία, Ντέμυ, Θωμαίδα Απέργη!

Πηγή: onlythater.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...