Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ξεχάστε τον Κανάκη που ξέρατε - Τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι του έχει βάλει η Κλέλια!

Λέτε να βρέθηκε η γυναίκα που θα ντύσει γαμπρό το γόη της τηλεόρασης;


Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπορεί η σχέση τους να μετράει έξι μήνες, αλλά άνθρωποι που ζουν πολύ κοντά στο ζευγάρι έχουν να λένε ότι «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος». Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μέσα στο 2014 θα έχουμε ευχάριστα μαντάτα για τον Αντώνη Κανάκη και την Κλέλια Ρένεση.


Ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» και η εκρηκτική ηθοποιός όχι μόνο αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο σπίτι του Αντώνη στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης, αλλά δείχνουν ότι ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που ήδη ξεκίνησαν να κάνουν και σχέδια για βέρες και κουφέτα.

Ο πιο διάσημος εργένης της ελληνικής τηλεόρασης θα ντυθεί γαμπρός; Ο ίδιος μπορεί να απαντάει με χαμόγελο σε αυτή την ερώτηση, αλλά όσοι τον ξέρουν λένε «ξεχάστε τον Αντώνη που ξέρατε. Με την Κλέλια έχει γίνει άλλος άνθρωπος». Κι έχουν δίκιο, αφού φαίνεται ότι στο πρόσωπο της πανέμορφης ηθοποιού βρήκε το άλλο του μισό. «Πρώτη φορά τον βλέπουμε τόσο ενθουσιασμένο», λένε οι ίδιες πηγές.

Ο Κανάκης παραμένει βέβαια εργασιομανής και τελειομανής στη δουλειά του, αλλά μόλις την τελειώνει τρέχει αμέσως στο Νέο Ρύσιο για να βρεθεί δίπλα στην Κλέλια. Οι μοναχικές έξοδοι στη συμπρωτεύουσα έχουν «κοπεί μαχαίρι» και όποτε βγαίνει είναι πάντα μαζί με την αγαπημένη του σε μέρη ρομαντικά.

Όσο για την ηθοποιό, έχει αποφασίσει να είναι μαζί με το σύντροφό της κι έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της. Ζει πλέον τον περισσότερο καιρό στη Θεσσαλονίκη και φέτος επέλεξε να απέχει από επαγγελματικές δεσμεύσεις, ώστε να μπορεί να αφιερώνει το χρόνο της στον Αντώνη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YES! ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...