Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Πέμη Ζούνη: Πάντα έλεγα ότι θέλω τρία παιδιά

«Όμως ήθελα να με εμπνέει ο άνθρωπος με τον οποίο θα τα κάνω»


Για την επιθυμία της να αποκτήσει τρία παιδιά και το λόγο που δεν την πραγματοποίησε μίλησε ανοιχτά η Πέμη Ζούνη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
 «Ήθελα να κάνω τρία παιδιά, έτσι έλεγα πάντα. Όμως ήθελα να με εμπνέει ο άνθρωπος με τον οποίο θα τα κάνω. Όταν συνάντησα τον Στάθη, ήταν ήδη αργά και όταν απέκτησα την Ελεονώρα αισθάνθηκα ότι δεν είχα κουράγιο να κάνω άλλα δύο παιδιά. Οι ελεύθεροι χρόνοι ήταν λίγοι για να τους μοιραστώ. Ήθελα να δώσω όλο τον χρόνο στην Ελεονώρα, ακόμη και αν αυτό ήταν λάθος. Είναι μεγάλο δώρο από μόνη της. Έτσι, συμφιλιώθηκα και συμβιβάστηκα», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ.


Όσο για το αν η κόρη της τής μοιάζει; «Η Ελεονώρα έχει έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών δικών μου και του Στάθη. Σαν να διάλεξα τα καλύτερα και από τους δυο μας. Έχει πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα του σεβασμού και της σεμνότητας, όπως και εγώ. Έχει απέχθεια για το δήθεν και το ψεύτικο, κάτι που χαρακτηρίζει εμένα. Από τον Στάθη έχει πάρει το οργανωτικό μυαλό που εγώ δεν είχα ποτέ και την ευθύτητα στο χαρακτήρα. Είναι αρκετά κοινωνική και ανεξάρτητη. Δεν ξέρω αν έγινε φύσει ή θέσει ή γιατί χρειάστηκε να μείνει μόνη της με τους γονείς που έμπλεξε! Η ανεξαρτησία της με ησυχάζει», απάντησε η Πέμη Ζούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...