Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Συνεχίζεται η κόντρα της Α. Μπαρμπαρίγου με τον Σπ. Χαριτά

​Δεν έχει τέλος η κόντρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με τον Σπ. Χαριτάτο, που όπως όλα δείχνουν θα λυθεί στα δικαστήρια. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα σε συνέντευξή της δεν έκρυψε ότι έπεσε από τα σύννεφα με αυτά που είπε για εκείνη ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι την προσβάλλουν σοβαρά.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του. Αυτά θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Ουδέποτε τον πρόσβαλα ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά», είπε η Αργυρώ .

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτό που έκανε ήταν απλά να εκφράσει την άποψή της, χωρίς να περιμένει μια τέτοια αντίδραση.

«Συνεργάστηκε με τον Σπύρο στο παρελθόν και θέλω να πιστεύω ότι έχω κάθε δικαίωμα να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου», είπε.

Η Αργυρώ μίλησε και για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, που όπως είπε μπήκε τυχαία στη ζωή της.

«Η τηλεόραση ήρθε πολύ ξαφνικά. Γνωστοί που έρχονταν στην Πάρο μου πρότειναν να αναλάβω ένα ένθετο μαγειρικής. Έκανα ένα casting για τη Μενεγάκη που τότε ήταν στον ΑΝΤ1 και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου, παρόλο που ήταν πολύ φιλική. Με επέλεξαν, αλλά τελικά, επειδή με ήθελαν 5 φορές τη βδομάδα, είπα όχι γιατί δεν θα μπορούσα να ζω στην Αθήνα και η οικογένειά μου στην Πάρο. Μετά μου έκανε πρόταση ο Αρναούτογλου για μια φορά τη βδομάδα στο πρωινό του και έτσι δέχτηκα», είπε.

Το 2004 όμως μετά από την παρότρυνση του συζύγου της αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα και να ξεκινήσουν εδώ τη νέα τους επιχείρηση

«Στην Πάρο δουλεύαμε 6 μήνες το χρόνο και 6 καθόμασταν. Όταν έχεις οικογένεια αυτό δεν βοηθά πολύ. Είπαμε λοιπόν να έρθουμε για να στρώσουμε μια δουλειά εδώ», είπε.

Και μπορεί η οικονομική κρίση να την επηρέασε, όπως όλους, όμως ευτυχώς έχει ακόμα δουλειά και το εστιατόριό της έχει πάρα πολύ καλή φήμη. Μάλιστα τώρα προετοιμάζει και τη… διάδοχό της που δεν είναι άλλη από την κόρη της Κωνσταντίνα.

«Ήδη η κόρη μου τρέχει τη βραδινή βάρδια του εστιατορίου και το κάνει και πολύ καλά. Παρόλο που είναι μικρή, κουμαντάρει όλο το προσωπικό και εμάς μη σου πω… Μερικές φορές τρομάζω γιατί βλέπω σε αυτή τον Μανώλη και την Αργυρώ μαζί», είπε, αποκαλύπτοντας ότι μαγειρεύει πολύ καλά και έχει και πολύ καλή γεύση.

Πηγή: Omikron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...