Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Όλα όσα έγιναν στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS

Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός των MAD VIDEO MUSIC AWARDS γιόρτασε την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, τα 10 χρόνια του με ένα εντυπωσιακό μουσικό θέαμα. Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE αποτέλεσαν για 10η συνεχή χρονιά το σημείο αναφοράς για την ελληνική μουσική σκηνή εκφράζοντας στην πράξη το μήνυμα: ‘Thank you for the Music!’ και παρουσιάζοντας ένα επετειακό on stage show με πολλές εκπλήξεις και αγαπημένους καλλιτέχνες να δίνουν το «παρών» με ανατρεπτικές εμφανίσεις. Επιπλέον, ο θεσμός MAD VIDEO MUSIC AWARDS BY VODAFONE, φέτος είχε στόχο να στηρίξει τα Παιδικά Χωριά SOS, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS να συμμετέχουν ενεργά στη βραδιά, αλλά και στο κοινό να συμβάλει στην οικονομική τους ενίσχυση, καλώντας τον ειδικό πενταψήφιο αριθμό. 

Περισσότεροι  από 11.000 θεατές γιόρτασαν την επιτυχημένη πορεία του θεσμού, κατακλύζοντας από νωρίς τον εξωτερικό χώρο του Γηπέδου Tae Kwon Do για να απολαύσουν το VMA PRESHOW BY PICK CRACKERS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, όπου οι ΜΕΛΙSSES με την Μελίνα Ζήση, οι Snik & OGE, οι The Fade και ο Στέλιος Λεγάκης ερμήνευσαν με το δικό τους τρόπο live διασκευές από τις επιτυχίες των βραβείων προηγούμενων ετών, τις οποίες επέλεξε το κοινό μέσω διαγωνισμού. Πριν το ξεκίνημα της τελετής απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE, η Xenia Ghali και οι DJ Kas & DJ Young  ανέβηκαν στο stage και ξεσήκωσαν το κοινό με τις dance μουσικές επιλογές τους.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, παρουσιαστής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS BY VODAFONE για 10 συνεχόμενη χρονιά, υποδέχθηκε το ενθουσιώδες κοινό που ήρθε να γιορτάσει τη μουσική και την επέτειο των  MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE μαζί με καλλιτέχνες, δημιουργούς και δημοφιλή πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου & της μόδας που έδωσαν το δικό τους στίγμα στη βραδιά.

Σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού  και τηλεοπτική σκηνοθεσία του Θάνου Γκομόζια, τα live acts χαρακτηρίστηκαν από τις πιο MAD συνεργασίες on stage, αλλά και από την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία όλων των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν. Η βραδιά ξεκίνησε με τον πιο δυναμικό τρόπο με την Vassy και τον Mark Angelo να συμπράττουν σε ένα special remix του μουσικού κομματιού των βραβείων ‘We Are Young’ που έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Hot Dance Club chart του αμερικάνικου Billboard.

Ακολούθησε ο Stan σε ένα διαφορετικό ντουέτο με τον Arash και το τραγούδι ‘She Makes Me Go’ και οι Vegas με το Μύρωνα Στρατή στη διασκευή του κομματιού ‘Έχεις τον τρόπο’. Ο Μηδενιστής μαζί με, την Courtney και τον RiskyKidd τραγούδησαν το ‘Rhythm is a Dancer’ σε μια διασκευή των House Twins και στο stage βρέθηκε μαζί τους η Τάμτα με το ‘Σ’ αγαπώ’. Στη συνέχεια, η Ήβη Αδάμου μαζί με τη Shaya και τον Anise K. παρουσίασαν το ‘Walking on Air’, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος ερμήνευσε το ‘Μες τα Δυο της Μάτια’ και σε μια διαφορετική συνεργασία με τον Κώστα Μαρτάκη  το ‘Καλοκαιρινά τα Σ’ Αγαπώ’. Τα Ημισκούμπρια και η Χριστίνα Σάλτη έφεραν την ‘Ντισκοτέκ’ στο stage και η Demy την πιο καλοκαιρινή της διάθεση με το ‘The Sun’ μαζί με τον Alex Leon, τον Epsilon και τους Jesus Cutiño & Calles de Cuba. Ακολούθησαν οι ΜΕΛΙSSES μαζί με τους OLA και το ‘Ι ‘m in Love’ και μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς, η Καίτη Γαρμπή να τραγουδάει την ‘Ιεροσυλία’ μαζί με το Νικηφόρο και τους REC. Τα συγκροτήματα ONIRAMA και Stavento βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή με το ‘Γοριλάκι’ και τοn Λάκη Παπαδόπουλο σε ένα ιδιαίτερο guest ρόλο. Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε ‘Ραντεβού στην Παραλία’ μαζί με τον Mario Brazil και ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε μαζί με το Μάνο Πυροβολάκη την επιτυχία τους ‘Μπορεί να Βγω’ . Οι Playmen και η Hadley παρουσίασαν το ‘Addicted’ και το νέο τους single ‘Gypsy Heart’, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαίρη Συνατσάκη σε ένα ξεχωριστό χορευτικό performance επί σκηνής. Ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε για πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι, ‘Μια Χαρά να Περνάς’. Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε μοναδικά τα ‘Save Me’ σε ένα mash up version με το ‘Freed from desire’  και το ανατρεπτικό φινάλε ήρθε με τον Παντελή Παντελίδη και το ‘Όνειρο Ζω’ και μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Stan στο ‘Δεν Ταιριάζετε σου Λέω’.

Οι απονεμητές, προερχόμενοι από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με τον θεσμό, έδωσαν το δικό τους λαμπερό  και χιουμοριστικό τόνο στη βραδιά. Στο stage των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE για να παραδώσουν τα βραβεία στους νικητές, βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα: ο Θανάσης Αλευράς, η Καίτη Γαρμπή, η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έβελυν Καζαντζόγλου, ο Βασίλης Καλλίδης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, ο Γιάννης Λάτσιος, η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,  ο Ηλίας Ψινάκης, ο θίασος του Hangover Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μάνος Πίντζης,  ο θίασος του ‘Άντρες Έτοιμοι για Όλα’ Τόνυ Δημητρίου, Κώστας Ευρυπιώτης, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Κόκλας και Γάννης Τσιμιτσέλης, o Mύρωνας Στρατής, οι MAD VJs  Μαίρη Συνατσάκη, Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης και Φωτεινή Κορρέ και το ραδιοφωνικό δίδυμο του Mappes Show του Mad Radio 106.2., Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Νίκος Ράπτης. Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη διάρκεια των απονομών αποτέλεσε η παρουσία παιδιών του Μουσικού Εργαστηρίου του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, που στηρίζει η Vodafone από το 2005. Τα παιδιά συνόδευσαν την Έλενα Παπαρίζου στην ερμηνεία του νέου της τραγουδιού «Δεν θέλω άλλον ήρωα» και απένειμαν το βραβείο «Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης».Τέλος, στο stage για την απονομή του βραβείου «Τραγούδι της Χρονιάς» ανέβηκε και ο νικητής που αναδείχθηκε μέσα από το διαγωνισμό πραγματοποιηθηκε στη σελίδα της Vodafone στο Facebook.

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς  κορυφώθηκε με ένα after-party που ακολούθησε στο Γήπεδο Tae Kwon Do, με guest dj τον Λεωνίδα Λεσάκη, από το MAD RADIO 106,2. Όλοι οι συντελεστές, οι απονεμητές αλλά και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη βραδιά γιόρτασαν μαζί την επιτυχημένη ολοκλήρωση των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE, ενώ υποσχέθηκαν να συναντηθούν και πάλι την επόμενη χρονιά για νέες, δημιουργικές μουσικές εκπλήξεις.


Για 10η συνεχή χρονιά, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE έδωσαν τη δυνατότητα στο κοινό, αποκλειστικά και μόνο σε αυτό, να καθορίσει με την ψήφο του το τελικό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκίνησε να μεταδίδεται  ζωντανά από τις 17.00, στο επίσημο κανάλι των MAD VIDEO MUSIC AWARDS στo ΥοuTube, με το VMA PRESHOW BY PICK CRACKERS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και το Red Carpet, ενώ από τις 21.00 έως το τέλος της 10ης Απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE, ξεκίνησε να μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι MAD VIDEO MUSIC AWARDS στo ΥοuTube, η special backstage εκπομπή με παρουσιάστριες την Μαίρη Συνατσάκη και την Μαρία Κωνσταντάκη, με συνεντεύξεις από όλους τους καλλιτέχνες που εμφανιστήκαν και κέρδισαν στα βραβεία, ενώ έπαιζαν αποσπάσματα από τις ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή των βραβείων.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι η παραπάνω μαραθώνια  ζωντανή μετάδοση της 10ης Aπονομής από το επίσημο κανάλι των MAD VIDEO MUSIC AWARDS  στο YouTube άγγιξε τα 75.000 views.

 Η 10η Απονομή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 BY VODAFONE θα προβληθεί τηλεοπτικά την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 21.15, από τον ΑΝΤ1.

H Vodafone,  για ακόμα μια χρονιά ήταν ο μεγάλος χορηγός των MAD VMA και αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι κοντά στους νέους και στη μουσική!

Yποστηρικτές ήταν: Pick Crackers Παπαδοπούλου τα αλμυρά σνακς για κάθε στιγμή, που συντρόφευσαν νόστιμα την βραδιά μας, τη Village Roadshow Greece, την εταιρεία μόδας BSB, την εταιρεία καλλυντικών ΜΑC που επιμελήθηκε το μακιγιάζ όλων των συντελεστών που συμμετείχαν, τους κομμωτές MOD’S HAIR , την Airfasttickets, την εταιρεία που όλοι επιλέγουν για τις μετακινήσεις και τη διαμονή τους, την ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ, την εταιρεία Hewllet Packard, το Carroten, το Molto της εταιρείας CHIPITA,το JOHNSON'S της εταιρείας JOHNSON & JOHNSON. Επίσης την οινοποιία Τsantalis, τα ζαχαροπλαστεία FRESH,το JACK DANIEL’S και την εταιρεία INTERSALAS PRIVATE CATERING, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ - ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Χορηγοί επικοινωνίας ΑΝΤ1 και  Sfera 102,2,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...