Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση της Ευαγγελίας Αραβανή με την κούκλα αδελφή της!


Το 27χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή φωτογραφίζεται παρέα με την 23χρονη αδερφή της από το φακό του περιοδικού Ok! και μαζί απαντάνε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

Ευαγγελία, δάκρυσες όταν είδες την αδελφή σου να μιλάει για σένα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου ήταν καλεσμένη;

Ευαγγελία: Είμαι γενικά πολύ ευαίσθητη και αν ακούσω κάτι που θα με αγγίξει, δεν το έχω δύσκολο να αρχίσω να κλαίω. Στην αδελφή μου, με την οποία έχουμε διαφορά 4,5 χρόνια, έχω ιδιαίτερη αδυναμία και παρόλο που όταν ήμασταν μικρές δεν είχαμε ιδιαίτερη επαφή, μεγαλώνοντας έχουμε απίστευτο δέσιμο.

Μαρία: Η Ευαγγελία παραείναι ευαίσθητη. Πολλές φορές μάλιστα της έχω πει ότι ίσως δεν κάνει για τον χώρο της τηλεόρασης, γιατί σε αυτές τις δουλειές χρειάζεται να έχεις θράσος, κάτι που η αδερφή μου δεν διαθέτει.

Ευαγγελία: Εννοείται ότι μετά με κορόιδευε και μου έλεγε: “Αμάν και εσύ! Τι έπαθες πάλι και άρχισαν να τρέχουν οι βρυσούλες;”. Αλλά η αλήθεια είναι ότι παρόλο που η Μαρία είναι πολύ πιο δυναμική από εμένα, ήταν κι αυτή έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Μαρία: Είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Όσο ευαίσθητη, χαμηλών τόνων και εσωστρεφής είναι η Ευαγγελία, τόσο πιο εξωστρεφής, τσαμπουκάς και πειραχτήρι είμαι εγώ.

Ευαγγελία: Εγώ θεωρώ ότι και η Μαρία είναι το ίδιο ευαίσθητη με μένα, απλά δεν το εξωτερικεύει τόσο εύκολα όπως εγώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...