Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

O Δημήτρης Ουγγαρέζος και η ..."υγεία μου το καλοκαίρι"



Μετά από μια ακόμη  δύσκολη χρονιά, όλοι χρειαζόμαστε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας. Αυτό είναι και το νόημα των  διακοπών, να διακόψουμε την ρουτίνα. Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που μεταδίδεται το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, στις 17.20 από το MEGA, ασχολείται με το καλοκαίρι και όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε ώστε αυτή η εποχή του χρόνου να είναι μια περίοδος ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Η εκπομπή καλείται να απαντήσει στα ερωτήματα: χρειάζονται όλοι διακοπές; Το καλοκαίρι κρύβει παγίδες για την υγεία μου; Τι πρέπει να αλλάξουμε για να απολαύσουμε τις διακοπές μας;


Στο στούντιο βρίσκονται επιστήμονες τεσσάρων ειδικοτήτων, ένας παθολόγος,  μια διατροφολόγος, μια ψυχολόγος και ένας δερματολόγος οι οποίοι, ο καθένας από την πλευρά του, μιλούν για τις παγίδες του καλοκαιριού και πώς αυτές μπορούν να χαλάσουν την ωραιότερη – κατά πολλούς – εποχή του χρόνου. Μεταξύ άλλων, συζητούνται οι αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η υψηλή θερμοκρασία στον ανθρώπινο οργανισμό, η ανεξέλεγκτη έκθεση στον ήλιο, το ανθυγιεινό μενού του καλοκαιριού, αλλά και η λάθος ψυχολογία με την οποία ξεκινάμε τις διακοπές μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο στούντιο είναι και ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μιλά για το πώς αλλάζει η ζωή του το καλοκαίρι, για την αξία των διακοπών, αλλά και τις άσχημες πλευρές που μπορεί να κρύβουν οι θερινοί μήνες για την υγεία μας.

Στην ίδια εκπομπή δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για την υγεία των ματιών και  των μαλλιών μας, ενώ παρουσιάζονται τα πιο ευπαθή τρόφιμα του καλοκαιριού και οι εναλλακτικοί τρόποι άσκησης στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...