Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Στο «Ελλάδος Εικόνες» και συγκεκριμένα στην μουσικοθεατρική παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη επέλεξαν να διασκεδάσουν η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην καθιερωμένη πια Πέμπτη με τα “Τραγούδια για Φίλημα”. 



Με  χαλαρή διάθεση η αγαπημένη φίλη του Παντελή Καναράκη Δέσποινα Βανδή  συνοδευόμενη απο τον σύζυγό της  Ντέμη Νικολαίδη, την Κική Τσόλκα και τον Δημήτρη Γιαννέτο έφθασε από νωρίς στο «Ελλάδος Εικόνες». Απόλαυσαν τις νοστιμιές δίπλα στη θάλασσα ενώ παράλληλα διασκέδασαν τόσο με την ανατρεπτική και άκρως ανεβαστική παράσταση του Παντελή Καναράκη όσο και με τη ζωντανή μουσική με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Λίγο αργότερα έφτασε στην παρέα τους και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τόσο η  Δέσποινα Βανδή όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έσπευσαν να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές αποθεώνοντας τους με πολλά χειροκροτήματα, γέλια και πειράγματα.


Κάθε  Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες», ο Παντελής Καναράκης με το αστείρευτο χιούμορ του, η Σοφία Βογιατζάκη με τον μοναδικό της μπρίο και ολόκληρη η παρέα τους,  διακωμωδούν με το δικό τους ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρόπο ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Μπροστά από τα μάτια μας περνάνε ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Μαρινέλλα, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, οι αδερφές Μπρόγιερ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου.


Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του '50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα, με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» ζούμε το ελληνικό σινεμά του '60. Γελάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Στην Ελλάδα του σήμερα ζούμε την Ελλάδα του χθες και ελπίζουμε για την Ελλάδα του αύριο.

CINE – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ
κάθε Πέμπτη στις 22:30

Με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ και τη ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
Εμφανίζονται Γιάννα Ζιάννη, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιώργος Παράσχος, Άννα Αθανασιάδη, Ευθύμης Ζησάκης

Κείμενα, σκηνοθεσία, χορογραφίες ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

Μουσική επιμέλεια  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΗΧΟΣ

Mαζί τους το μουσικό συγκρότημα ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...