Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ο Ράσελ Κρόου σκηνοθετεί με...ελληνικό σενάριο!

O Ράσελ Κρόου έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση της καριέρας του που τον θέλει πίσω από τον κινηματογραφικό φακό σκηνοθετώντας το «The Water Diviner», που υπογράφουν ο ελληνικής καταγωγής συγγραφέας και σεναριογράφος Ανδρέας Αναστάσιος και ο Ανδρέας Νάιτ.

Στην ταινία, ένας Αυστραλός πατέρας ταξιδεύει στα βάθη της Τουρκίας το 1919 ψάχνοντας τους δύο γιους του, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά την μάχη της Καλλίπολης. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Αυστραλία και Τουρκία μέσα στο 2013, ενώ ο Κρόου εκτός από τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο ελληνικής καταγωγής Ανδρέας Αναστάσιος, συγγραφέας τριών μυθιστορημάτων, με πτυχία στα mass media και τη διαφήμιση έχει δουλέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές και διαφημιστικές καμπάνιες. Τα μεταπτυχιακά του στην Ιστορία και Αρχαιολογία τον οδήγησαν στην Μέση Ανατολή και στην ιδέα της ταινίας.

Προς το παρόν όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι στον «Άνθρωπο από Ατσάλι» του Ζακ Σνάιντερ, όπου έχει αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του πατέρα του Superman, αλλά και το «Noah» του Ντάρεν Αρονόφκσι, ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.



Πηγή: flix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...