Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Για τη συλληψή του μίλησε για πρώτη φορά ο Κιμούλης-«Οφειλέτης είμαι όχι φοροφυγάς»


Υπό καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης ήταν ο Γιώργος Κιμούλης όταν βγήκε τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για την συλληψή του.

«Δεν υπήρξα φοροφυγάς ποτέ. Αυτό το οποίο είμαι, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, είναι οφειλέτης στο Δημόσιο. Κάνω διακανονισμό, παλεύω να τον τηρήσω, δεν τα καταφέρνω, ξανακάνω. Αυτό. (...) Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το κράτος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην οφείλει. Επίσης, η ίδια η χώρα οφείλει, όχι μόνο στους πολίτες της, αλλά παντού».

Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στο ΣΚΑΙ σχετικά με την υπόθεση των ακάλυπτων επιταγών που του στοίχισε μια νύχτα στο κρατητήριο και 4.418 ευρώ προκειμένου να εξαγοράσει την ποινή των 15 μηνών φυλακή στους οποίους είχε καταδικαστεί ερήμην του.

Προσθέτοντας πως «Τα πάντα πλέον έχουν γίνει ένα θέαμα. Κι αυτά είναι παιδικά και ερασιτεχνικά θεάματα. (....) Δεν υπαινίσσομαι ότι στοχοποιήθηκα, και προς Θεού, δεν κάνω τον ήρωα. Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως ζω σε μια καυστική χώρα, που ξαφνικά μπορείς να βρεθείς στη φυλακή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...