Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

«Κάθε εβδομάδα πάω εκκλησία και κάνω έρωτα στην γυναίκα μου», δηλώνει ο Νίκος Αναδιώτης

Για την στενή σχέση του με το Θεό και τις συζυγικές του υποχρέωσεις μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Πηγαίνω στην εκκλησία τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και προσεύχομαι και παρακολουθώ την Θεία λειτουργία την Κυριακή. Το ξέρω ότι είναι αντιφατικό με την εικόνα μου και αυτό που βγάζω, αλλά πιστεύω πολύ στον Θεό. Ο κόσμος που συναντάω εκεί στην εκκλησία χαίρεται, από ότι μου λένε, που κάποιος που είναι στην τηλεόραση βρίσκεται και στο δρόμο του Θεού». Αυτό δήλωσε ο καλλίγραμμος πρωταγωνιστής των Βασιλιάδων στην εκπομπή «Movies & Stars».

Προσθέτοντας πως «Παρά τις προπονήσεις και την γυμναστική φροντίζω να έχω χρόνο για μένα και την γυναίκα μου για έρωτα. Δε μπορώ να κάνω όσες ώρες χορεύω, αν και προτιμώ να είμαι σπίτι με τη γυναίκα μου παρά στη σχολή χορού. Φροντίζω μέσα στην εβδομάδα να εκπληρώνω τις «υποχρεώσεις» μου! Θέλω να κάνω παιδί και όχι μόνο ένα αλλά όσα θέλει ό Θεός».

Κατά τα άλλα αισθάνεται νικητής, παρά την αποχώρησή του από το Dancing with the stars, δεν τον ενοχλούν (ούτε εκείνον, ούτε την γυναίκα του) οι αναφορές στην σχέση που είχε με την Χριστίνα Παππά πριν από δέκα χρόνια και -όσον αφορά το σεξ- αναρωτιέται «Έχω διαβάσει σε μελέτες ότι και με το σεξ καίς θερμίδες, δεν ξέρω πως το μετράνε βέβαια αφού υπάρχουν και στάσεις που είσαι αρκετά στατικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...