Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Κιμούλης: Προσπαθούν να με ξεφτιλίσουν - Δεν κρύβομαι, είμαι σπίτι μου


Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει εξαφανιστεί εξαιτίας των οφειλών ύψους 200.000 ευρώ δίνει ο διάσημος ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος κάνει λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού και κατασκευασμένων θεαμάτων».

Σε μια εκτενή επιστολή που έστειλε στον ιστότοπο newpost.gr, η οποία τιτλοφορείται «Θεαματική καταστολή ή κατασταλτικό θέαμα», ο Γιώργος Κιμούλης σημειώνει ότι όλο το σαββατοκύριακο υπήρξε ένα άθλιο κατασκευασμένο θέαμα με τον ίδιο πρωταγωνιστή με στόχο τον δημόσιο εξευτελισμό του.

Καταγγέλλει ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όριά της,. Είναι άγριος βιασμός όταν αναγκάζεσαι να γνωστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω» και προσθέτει ότι προβλήθηκε «μονταρισμένη αλήθεια» για την υπόθεσή του.

Παραδέχεται ότι υπάρχει οφειλή από «ζημίες» από τη λειτουργία δύο θεατρικών σκηνών τα τελευταία 12 χρόνια και από θεατρικές περιοδείες την οποία δεν έχει καταφέρει να εξοφλήσει, αλλά τονίζει ότι «το ποσόν της οφειλής δεν αντιστοιχεί σε πενταπλάσια δικά μου κέρδη».

«Κατέπεσε μία «ρύθμιση». Είχα κάνει διακανονισμό, όπως εκατομμύρια έλληνες, δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω και πριν από ένα μήνα περίπου, επισκέφτηκα προσωπικά την εφορία μου για να κάνω έναν καινούργιο διακανονισμό. Συμφώνησα πως μέσα σ' ένα δεκαπενθήμερο θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω το ποσόν της πρώτης δόσης του νέου διακανονισμού. Δεν πέρασε όμως ούτε μία βδομάδα και το μεσημέρι της Παρασκευής έμαθα από την τηλεόραση, πως με κυνηγάει η αστυνομία και ο οικονομικός εισαγγελέας. Κατάλαβα, πως το θέαμα του κανιβαλισμού ξεκίνησε» υποστηρίζει ο Γιώργος Κιμούλης.

Αναφορικά με την εξαφάνισή του ο ηθοποιός επισημαίνει ότι ποτέ δεν ήταν κρυμμένος, εξαφανισμένος ή χαμένος, αλλά «όποιος ήθελε να μου μιλήσει ή να με δει, μπορούσε να ρει ή στο σπίτι μου σε μία καθόλου άγνωστη διεύθυνση για τις αρχές ή στο τηλέφωνό μου, πράγμα που ΚΑΝΕΝΑΣ απ' όσους με «εμφάνιζαν» ως εξαφανισμένο, δεν το έκανε».

«Επέλεξα να μείνω σπίτι μου, αλλά να μη δοθούν οι παραστάσεις το σαββατοκύριακο, αφού ακόμη και να είχα όλο το ποσόν, που έπρεπε να δώσω, δε θα μπορούσα να το δώσω πουθενά. Όλες οι υπηρεσίες ως γνωστόν το Σάββατο και την Κυριακή αργούν. Ή μήπως δεν το ήξεραν αυτό οι καταγγέλλοντες; Το μόνο που θα κατόρθωνα ήταν να δώσω την άγρια χαρά της αναμονής ενός πλάνου ή μιας φωτογραφίας του εαυτού μου με χειροπέδες. Όσο κι αν «αγαπάω» τους εγχώριους κατασκευαστές ρωμαϊκών θεαμάτων, δεν υπήρχε περίπτωση να τους κάνω τη χάρη. Τους ζητώ συγγνώμη και θα ήθελα να τους πω, πως δεν αποκλείεται, όπως είναι πλέον τα πράγματα, να έχουν κι άλλες ευκαιρίες» ήταν τα λόγια του κ. Κιμούλη.

Συμπληρώνει, ακόμη, ότι δεν έχει ιδιαίτερη περιουσία, κάτι που φαίνεται από το Ε9 του, ενώ αναφέρει ότι κατάφερε να συμπληρώσει το ποσό για να καταβάλλει την πρώτη δόση από το νέο διακανονισμό, ενώ ευχαριστεί εκείνους που τον βοήθησαν να συγκεντρώσει τα χρήματα.

Καταλήγει ότι ποτέ δεν υπήρξε επιχορηγούμενος κάποιας κυβέρνησης και επέλεξε να λειτουργήσει αντισυστημικά για λόγους ιδεολογικούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...