Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ε. Μάλαμα: Ποια είναι η σέξι αστυνομικός που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά!


Υποδύθηκε ένα ρόλο που θα ήθελαν να παίξουν πολλές Ελληνίδες και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά σε ένα ξεχωριστό concept γεμάτο μυστήριο. Ο λόγος για την ηθοποιό Ελίνα Μάλαμα που βρέθηκε σε ρόλο σέξυ αστυνομικού και έκανε σωματικό έλεγχο στον γνωστό ερμηνευτή.

Η όμορφη Ελίνα που πέρσι ενσάρκωνε το ρόλο της “Ναταλίας” στη σειρά “Είναι στιγμές” κλήθηκε να υποδυθεί ένα διαφορετικό ρόλο, που όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα” της άρεσε πολύ.

“Άρεσε σε όλους (σ.σ. η διαφήμιση) επειδή ήταν προϊόν καλού γούστου και είχε χιούμορ. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη”, είπε και συμπλήρωσε: “Η διαφήμιση είναι πάντα λίγο επικίνδυνη για μας τους ηθοποιούς, αλλά από τη στιγμή που καλείσαι να κάνεις ένα φιλμάκι στο οποίο έχει ένα ρόλο και δεν είσαι ένα πρόσωπο που διαφημίζει ένα προϊόν, τότε είναι διαφορετικά”.

Πώς ένιωσε, όμως στο γύρισμα με τον Σάκη Ρουβά;

“Οπωσδήποτε υπήρχε μια αμηχανία, διότι κλήθηκα να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν στη ζωή μου. Και είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χιλιάδες μίλια πορείας πριν από εμένα. Υπήρχε αυτό το “τρακ της στιγμής”. Υπήρξε όμως πολύ ευγένεια από όλες τις πλευρές και τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε”, δήλωσε.

Τέλος, ποια είναι η γνώμη της για τον Σάκη;

“Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη λάμψη... Δεν χάνει τη λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, ούτως ή αλλιώς είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα – παρόλο που δεν υπήρξα Ρουβίτσα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...