Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κίρστεν Ντανστ: «Το φιλί με τον Μπραντ Πιτ ήταν αηδιαστικό»


«Το φιλί μου με τον Μπραντ Πιτ ήταν αηδιαστικό» δηλώνει η Κίρστεν Ντανστ (Kirsten Caroline Dunst) για τη σκηνή του φιλιού στην ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» το 1994, απογοητεύοντας τις θαυμάστριες του γοητευτικού ηθοποιού. Κι όμως, η στιγμή εκείνη μοιάζει με παιδικό τραύμα για την ηθοποιό που τότε ήταν μόλις 11 ετών.

«Ηταν απλά ένα πεταχτό φιλί… » λέει στο περιοδικό Bullett η Ντανστ. Ο 30χρονος τότε Πιτ δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στους «Θρύλους του πάθους», ενώ κέρδισε τον τίτλο του πιο σέξι ηθοποιού τον επόμενο χρόνο. Την εποχή δε του « Βρικόλακα» διατηρούσε σχέση με την επίσης ηθοποιό Θάντι Νιούτον.

«Θυμάμαι τον Μπραντ να παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι Real World… Τότε είχε μακριά
English: Kirsten Dunst at the premiere of Mari...
Kirsten Dunst (Photo credit: Wikipedia)
μαλλιά. Ηταν ένας χίπις, χαλαρός τύπος. Ολοι μου έλεγαν "Είσαι τόσο τυχερή που φίλησες τον Μπραντ Πιτ"» λέει η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός. «Εγώ όμως το βρήκα αηδιαστικό. Δεν φίλησα κανέναν άλλον μέχρι που έγινα 16 ετών».

«Ηταν απαίσιο και το μίσησα. Ο Μπραντ και ο Τομ (Κρουζ) ήταν σαν αδέρφια μου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ηταν λοιπόν σαν να φιλάω τον μεγάλο μου αδερφό.. Αηδία. Κι εκείνος είπε: "Πως νομίζετε ότι νιώθω; Απαίσια. Πρέπει να φιλήσω ένα παιδί'» είχε δηλώσει η Ντανστ σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Στην ταινία «Στο δρόμο» (στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου) του Βάλτερ Σάλες, η 30χρονη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της στη ζωή, Γκάρετ Χέντλουντ, τον οποίο ο αμερικανικός Τύπος χαρακτηρίζει «διάδοχο του Πιτ».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...