Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αντικατέστησαν τον Τόμας στο «Dr. Cook»: η Πηνελόπη Πλάκα στη θέση του

Στην εκπομπή που περίμεναν την μοιραία Κυριακή τον Τόμας Πρωτόπαπα, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ λόγω του τροχαίου, μπαίνει η Πηνελόπη Πλάκα! Στο μεταξύ, ο νεαρός ηθοποιός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς ο εγκέφαλός του να δείχνει κάποια αντίδραση.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Πηνελόπη Πλάκα προστέθηκε στην ομάδα του «Dr Cook», της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου στο Mega, στην οποία θα συμμετείχε ο Τόμας. Στο team είναι επίσης οι Πέτρος Λαγούτης, Αγγελική Δαλιάνη, Κλαούντια Μότολα και Δήμητρα Σαλτού, ενώ το όνομα της Πηνελόπης υπήρχε εξαρχής στη λίστα των υποψηφίων.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναβλήθηκε μετά το ατύχημα – σοκ του νεαρού ηθοποιού. Όπως λένε οι πληροφορίες, τα γυρίσματα, με την Πηνελόπη στη θέση του Τόμας, αναμένεται να αρχίσουν άμεσα και το πρώτο επεισόδιο να προβληθεί στα μέσα Απριλίου.

Την ίδια ώρα, όλοι περιμένουν το θαύμα για τον Τόμας: ο εγκέφαλός του δεν έχει δείξει καμία αντίδραση στη νέα φαρμακευτική αγωγή, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η Παρασκευή, οπότε και συμπληρώνονται τρία 24ωρα από τη χορήγηση των νέων φαρμάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...