Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μυστικό γάμο και ρόλο - έκπληξη στο σινεμά ετοιμάζει η Τζένιφερ Ανιστον

Τρέχει και δεν φτάνει το τελευταίο διάστημα η Τζένιφερ Ανιστον. Παράλληλα με τις ετοιμασίες για το γάμο της, βρίσκεται και στα γυρίσματα της ταινίας που θα «αποκαλύψει επιτέλους το ταλέντο της», όπως λέει ο σκηνοθέτης Νταν Σέχτερ.

Η 44χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Τζάστιν Θερού και μάλιστα «αθόρυβα». Σύμφωνα με πηγές από το φιλικό της περιβάλλον, ακόμα και οι καλεσμένοι θα μάθουν το μέρος που επέλεξε το ζευγάρι για τη σημαντική αυτή στιγμή λίγες ώρες πριν την τελετή.

Η Τζένιφερ Ανιστον προσπαθεί αυτή τη φορά να προστατέψει την ιδιωτική της ζωή, η οποία πριν από μερικά χρόνια κοσμούσε τα πρωτοσέλιδα με αφορμή τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ και το περίφημο διαζύγιο τους.

Στην επαγγελματική της ζωή, από την άλλη μεριά, ετοιμάζεται για τη μεγάλη έκπληξη. Όλα δείχνουν πως βρήκε τον κατάλληλο ρόλο για να ξεδιπλώσει τις υποκριτικές της ικανότητες, πέρα από την ερμηνεία γοητευτικών γυναικών σε ρομαντικές κομεντί.

Ο λόγος για τον ρόλο της ταινία του Ντάνιελ Σέκτερ, η οποία έχει τον τίτλο «Untitled Elmore Leonard Project». Πρόκειται για τη μεταφορά του μυθιστορήματος του Ελμορ Λίοναρντ «The Switch», που αποτελεί και το πρίκουελ της καλτ ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Τζάκι Μπράουν».

Στην ταινία δράσης που βγαίνει στις αίθουσες το 2014, η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός ερμηνεύει μια νοικοκυρά, σύζυγο ενός διεφθαρμένου μεγαλοεργολάβου στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, η οποία πέφτει θύμα απαγωγής από δύο εγκληματίες στο Ντιτρόιτ.

Η ερμηνεία της είναι τόσο καλή που έκανε ακόμα και τον σκηνοθέτη να δακρύσει. «Είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει και θα αφήσει άφωνους τους θεατές» δήλωσε ο Σέχτερ. «Είναι τόσο ταλαντούχα. Εκλαιγα όταν την παρακολουθούσα. Είμαι πολύ περήφανος».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...